- Tepki
- 0
MSI MAG CORELIQUID A15 240mm bundan ıyısı varmı bu fıyata 3k 3,5k
Öncelikle 240mm sıvı soğutma asla tavsiye etmem. Alacaksan 360mm al. Eğer kasanda 360mm desteği yoksa hava soğutma al.MSI MAG CORELIQUID A15 240mm bundan ıyısı varmı bu fıyata 3k 3,5k
hocam ben aldım bunu kurdum fakat abimde alcak aynısını alsınmı diye yazmıştım daha iyisi varsa alsın dıye ben 7500f de fifada 78 dereceydim kule tipi 2fanlı sogutucuda bunu alınca 54-57 ye düştü 360mm alcaktım basta fakat kasamda sadece ön tarafta 360mm desteği vardı ondan dolayı bunu almıştımÖncelikle 240mm sıvı soğutma asla tavsiye etmem. Alacaksan 360mm al. Eğer kasanda 360mm desteği yoksa hava soğutma al.
Abinin işlemcisi ve kasası nedir ?hocam ben aldım bunu kurdum fakat abimde alcak aynısını alsınmı diye yazmıştım daha iyisi varsa alsın dıye ben 7500f de fifada 78 dereceydim kule tipi 2fanlı sogutucuda bunu alınca 54-57 ye düştü 360mm alcaktım basta fakat kasamda sadece ön tarafta 360mm desteği vardı ondan dolayı bunu almıştım
Abinin işlemcisi ve kasası nedir ?
https://www.gaming.gen.tr/urun/525690/xpg-valor-mesh-rgb-siyah-mid-tower-650w-80-bronze-gaming-kasa/ işlemci amd ryzen 5 7600xAbinin işlemcisi ve kasası nedir ?
240MM bu işlemci için düşük kalır. Kasasından dolayı ben hava soğutma öneriyorum. Bu attığım hava soğutma 360mm sıvı soğutma ile aşağı yukarı aynı performansı sağlar ve bakımı vs. daha kolay olur. İlla sıvı soğutma dersen de 360mm alıp ön tarafa takmasını öneririm.
teşekküğrler fakat benım sıvı sogutucu kötümü oluyor240MM bu işlemci için düşük kalır. Kasasından dolayı ben hava soğutma öneriyorum. Bu attığım hava soğutma 360mm sıvı soğutma ile aşağı yukarı aynı performansı sağlar ve bakımı vs. daha kolay olur. İlla sıvı soğutma dersen de 360mm alıp ön tarafa takmasını öneririm.
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Phantom Spirit 120 EVO, zorlu sistem yükleri sırasında CPU sıcaklıklarını düşürmek için hızlı ısı dağıtma gücüne ve gelişmiş hava akışı tasarımına sahiptir.www.gaming.gen.tr
Kötü değil ama 7600x 7500f e göre fazla ısınıyor o yüzden 240mm önermiyorum.teşekküğrler fakat benım sıvı sogutucu kötümü oluyor
benim sanırım benım anakartımda pin yamuk emınde değilim bilgiliysenız yardımcı olursanız bunadaKötü değil ama 7600x 7500f e göre fazla ısınıyor o yüzden 240mm önermiyorum.