60.000 TL ve üstü Bu Fiyata Yapabileceğim En Iyi Sistem Ne Olur?

Mazzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci
Öneri bekliyorum.
Ekran Kartı
Öneri bekliyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi bütcem 50-55k sisteme ekipmanada 15k aralığında düşünüyorum. Klavye olarak sessiz olması önceliğimdir. Kulaklıkta ise kafamın üstünde tümsek olmasını istemiyorum(ağır bir kulaklık istemiyorum/baskı yapmasın). Mouse f/p tercih edilebilir kaliteli ve uzun vadede problem yaratmazsa iyi olur. Monitör 2k olursa iyi olur ve Curve olmasın lütfen.

Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler 🥰

GUTS_911

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Başlıkta da belirttiğim gibi bütcem 50-55k sisteme ekipmanada 15k aralığında düşünüyorum. Klavye olarak sessiz olması önceliğimdir. Kulaklıkta ise kafamın üstünde tümsek olmasını istemiyorum(ağır bir kulaklık istemiyorum/baskı yapmasın). Mouse f/p tercih edilebilir kaliteli ve uzun vadede problem yaratmazsa iyi olur. Monitör 2k olursa iyi olur ve Curve olmasın lütfen.

Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkürler 🥰
Hocam ekipmanlar PC'ye dahil mi????
Ve ayrıca size şunuda söylemek isterim ki, 15K ekipmanlar için fazla bir rakam...
Daha az para ödeyerek gayet güzel bir ekipman takımı elde edebilirsiniz hıocam))))

KS

Mazzy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam ekipmanlar PC'ye dahil mi????
Ve ayrıca size şunuda söylemek isterim ki, 15K ekipmanlar için fazla bir rakam...
Daha az para ödeyerek gayet güzel bir ekipman takımı elde edebilirsiniz hıocam))))
Max olarak söyledim hocam monitorüde dahil ettim monitorlerin 7-8k olduğunu görünce 15k'nın yetersiz kalabileceğini bile düşündüm sisteme 55k ayırıyorum ekipmana 15k ayırıyorum ayrı ayrı tabii daha ucuza çözebilirsek daha iyi olur

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
767
ağlama hocam yardımcı olurum :D
sistem + monbitor

ozellestirmeleri yapmayi unutma

1736010437403.png

ekipmanlar

klavye

mouse

kulaklik

mikrofon

dolu dolu ddr5 2k oyunculukta isinma sorunu ve fpste yari yolda birakmayacak bir setup

toplam fiyat
1736011087830.png

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Max olarak söyledim hocam monitorüde dahil ettim monitorlerin 7-8k olduğunu görünce 15k'nın yetersiz kalabileceğini bile düşündüm sisteme 55k ayırıyorum ekipmana 15k ayırıyorum ayrı ayrı tabii daha ucuza çözebilirsek daha iyi olur
Sistem parçaları olarak bu sistem daha iyi değerlendirebilirsin;
Ben aşağıda ki özelleştirmeleri yaptım 52500 geliyor.
-------------------------------------------------------------
Bu da monitör.

Ekli dosyalar

• kasa.PNG
    kasa.PNG
    11.8 KB · Görüntüleme: 6
  • kule.PNG
    kule.PNG
    12.3 KB · Görüntüleme: 5
  • ram.PNG
    ram.PNG
    14.4 KB · Görüntüleme: 5