İyi ile kötü arasında bir yerlerde.Ekli dosyayı görüntüle 14604
Arkadaşlar Böyle bir fiyata bu sistemi aldığım için üzülüyorum sizce haklımıyım25 07 2022 bu tarihte aldım @Syqex @Çağdaş Işık
O dönemde çokta pahalı değil ancak şuan daha ucuza bulunabilirEkli dosyayı görüntüle 14604
Arkadaşlar Böyle bir fiyata bu sistemi aldığım için üzülüyorum sizce haklımıyım25 07 2022 bu tarihte aldım @Syqex @Çağdaş Işık
İyi ile kötü arasında bir yerlerde.
hocam ama üzülüyorum ya .(O dönemde çokta pahalı değil ancak şuan daha ucuza bulunabilir
niye peki hocam ve bu sistemi 2 el satmaya çalışırsam daha iyi bir sistem almak için ne kadar eklemem lazım ? veya değiştirmek istesem ilk neyi değiştirmeliyimBir tık pahalı kaçmış fiyatı. RX 6600 sistemler piyasada 11-12K civarı çok çıktı. Üzülmeli misiniz? Hayır.
Anakart ve işlemci birlikte değiştirmelisin ondan sonra başka bir şey kalmıyor sonrasında da ekran kartı.niye peki hocam ve bu sistemi 2 el satmaya çalışırsam daha iyi bir sistem almak için ne kadar eklemem lazım ? veya değiştirmek istesem ilk neyi değiştirmeliyim
peki hocam neler alabilirim işlemci ile anakart yerine ve ekran kartı önerebilirmisiniz ve link atabilirmisiniz neleri alabilirim ve şimdiki leri ne kadara satabilirimi ortalama ? @Çağdaş IşıkAnakart ve işlemci birlikte değiştirmelisin ondan sonra başka bir şey kalmıyor sonrasında da ekran kartı.
o da değiştirmek istiyorsan.
peki hocam amd mi intelmi hangisi ve 2 el olarak alabilirmiyim bu önerdiğiniz şeyleriAMD tarafında
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.378,24 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İntel tarafında![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime H610M-E D4 CSM Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime H610M-E D4 CSM Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime H610M-E D4 CSM Intel LGA1700 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.487,92 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-12400F Altı Çekirdek 2.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı bence iyi o yüzden gerek yok 3070 üstü kart çünkü kartın performansı zaten 3060 a saf güç olarak aynı diyebilirim boşa para harcama olur.
Elindekileri ise bilemiyorum 2.el tarafında tam olarak hakim değilim.
Alabilirsin ama testlerini yapman lazım çok ucuz olsun diye de çok şey yapmamak lazım.2 el olarak alabilirmiyim
hocam intel işlemci kısmında daha ucuz https://www.letgo.com/item/intel-i5-12400f-islemci-iid-1639261517 bu şekilde ama anakartı nasıl bulucağımAlabilirsin ama testlerini yapman lazım çok ucuz olsun diye de çok şey yapmamak lazım.
Amd alınabilir daha uyguna gelir 0 olarak bakarsak.
Daha Performans istiyorum dersen İntel ama amd tercih ederim yine F/P olduğu için.
hocam rica etsem müsayit siz bulup atabilirmisiniz acaba ? anakart işlemci 2 el bursadayımyine bakarsan amd daha ucuz geliyor.