Soru Bu Fiyatı Bu Bilgisiyarı Aldım Üzgün Olmalımıyım

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
1675103698959.png

Arkadaşlar Böyle bir fiyata bu sistemi aldığım için üzülüyorum sizce haklımıyım :( 25 07 2022 bu tarihte aldım @Syqex @Çağdaş Işık @OceanLaB

Son düzenleme:
KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Bir tık pahalı kaçmış fiyatı. RX 6600 sistemler piyasada 11-12K civarı çok çıktı. Üzülmeli misiniz? Hayır.
niye peki hocam ve bu sistemi 2 el satmaya çalışırsam daha iyi bir sistem almak için ne kadar eklemem lazım ? veya değiştirmek istesem ilk neyi değiştirmeliyim

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
niye peki hocam ve bu sistemi 2 el satmaya çalışırsam daha iyi bir sistem almak için ne kadar eklemem lazım ? veya değiştirmek istesem ilk neyi değiştirmeliyim
Anakart ve işlemci birlikte değiştirmelisin ondan sonra başka bir şey kalmıyor sonrasında da ekran kartı.

o da değiştirmek istiyorsan.

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Anakart ve işlemci birlikte değiştirmelisin ondan sonra başka bir şey kalmıyor sonrasında da ekran kartı.

o da değiştirmek istiyorsan.
peki hocam neler alabilirim işlemci ile anakart yerine ve ekran kartı önerebilirmisiniz ve link atabilirmisiniz neleri alabilirim ve şimdiki leri ne kadara satabilirimi ortalama ? @Çağdaş Işık

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
AMD tarafında
İntel tarafında

Ekran kartı bence iyi o yüzden gerek yok 3070 üstü kart çünkü kartın performansı zaten 3060 a saf güç olarak aynı diyebilirim boşa para harcama olur.

Elindekileri ise bilemiyorum 2.el tarafında tam olarak hakim değilim.

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
AMD tarafında
İntel tarafında

Ekran kartı bence iyi o yüzden gerek yok 3070 üstü kart çünkü kartın performansı zaten 3060 a saf güç olarak aynı diyebilirim boşa para harcama olur.

Elindekileri ise bilemiyorum 2.el tarafında tam olarak hakim değilim.
peki hocam amd mi intelmi hangisi ve 2 el olarak alabilirmiyim bu önerdiğiniz şeyleri

KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri