nasil yani zaten hali hazırda bir ekran kartım var ram ve anakart alacağım sadece kasa vs de var.güç kaynağı yeter
lakin
işlemciyi bu gün
ekran kartını 2 gün sonra
anakartı 1 ay sonra
rami kasayı 2 ay sonra gibi
düşünce yapısı ile sistem topluyorsanız
hata ediyorsunuz
siz elinizdeki ürünleri kullanabiliyor musunuz şu annasil yani zaten hali hazırda bir ekran kartım var ram ve anakart alacağım sadece kasa vs de var.
mantıken kullanamıyorum ram ve anakart alacağım ikisi eksik.siz elinizdeki ürünleri kullanabiliyor musunuz şu an
yoksa yakın zamanda aldınız ve köşede yatıyorlar mı
işte mantıklı değilmantıken kullanamıyorum ram ve anakart alacağım ikisi eksik.
kısacası köşede yatıyorlar diyebiliriz.
neresi mantıklı degil açıklar mısınız ortaya bir sebep atıyorsunuz söylemiyorsunuz? öğrenciyim ve herşeye çok çabuk zam geliyor ve absürt derecede herşeyin fiyatı artıyor ben biriktirip toplu alacağım diyenekadar alacaklarımı fiyatı neredeyse %40daha artıyor oyüzden tek tek alıp kenara koymak daha iyi aksine dahada mantıklı.işte mantıklı değil
önce bi sakin olunneresi mantıklı degil açıklar mısınız ortaya bir sebep atıyorsunuz söylemiyorsunuz? öğrenciyim ve herşeye çok çabuk zam geliyor ve absürt derecede herşeyin fiyatı artıyor ben biriktirip toplu alacağım diyenekadar alacaklarımı fiyatı neredeyse %40daha artıyor oyüzden tek tek alıp kenara koymak daha iyi aksine dahada mantıklı.
sorun çıkmaz ona eminim, ha çıkmayacak diye bir kuralda yok. o riski aldım zaten aslında sizde haklısınız binevi.önce bi sakin olun
giderli yaklaşmayın
tek tek uzun vadede toplamak asla ama asla mantıklı değildir
evet enflasyonu yüksek olan kur dengesizliği olan bir ülkeyiz
lakin cebinizdeki parayı dövize veya altına yatırarak ta bu kayıpları önleyebilirsiniz
yarın sistemi kuracan ürünlerin birinde bir sorun çıkacak
anında iade edebilecek misin yoksa servis mi beklemek zorunda kalacaksınız