Bu Hazır Sistemler Alınır Mı?

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İkisinden birisini almayı düşünüyorum başka RTX 3060 ekran kartlı bu en fazla bu fiyatlarda olan öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İkisinden birisini almayı düşünüyorum başka RTX 3060 ekran kartlı bu en fazla bu fiyatlarda olan öneriniz varsa onlara da bakabilirim.

2 ürününde PSU kalitesiz yakında öneri yapacağım.

syberias

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40

PSU değişirsek VOK magic kasası gayet güzel intel core i3-12100F en güçlü giriş segment işlemci tekli çekirdekte rakipsiz bu fiyatta

KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Elektiriksel problemde parça zararı olabilir.
Öneri derken Hazır sistem önerisi.
Kanalınızdan falan mı öneri yapacaksınız hocam?

PSU değişirsek VOK magic kasası gayet güzel intel core i3-12100F en güçlü giriş segment işlemci tekli çekirdekte rakipsiz bu fiyatta
Sistemdeki bileşenleri geldikten sonra değiştirmekle uğraşmak istemiyorum alsam kasadaki PSU'yu ne yapacağım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Kanalınızdan falan mı öneri yapacaksınız hocam?
Beni karıştırdınız hocam ben PCH hocası değilim aşağıdaki hazır sistemi öneririm parça kalitesi bakımında iyi;

KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Beni karıştırdınız hocam ben PCH hocası değilim aşağıdaki hazır sistemi öneririm parça kalitesi bakımında iyi;
Yok karıştırmadım fakat kanalınız mı var diye sormak istemiştim teşekkür ederim hocam.
Bu sistem gayet güzelmiş nasıl gözümden kaçmış anlamadım.

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Yok karıştırmadım fakat kanalınız mı var diye sormak istemiştim teşekkür ederim hocam.
Bu sistem gayet güzelmiş nasıl gözümden kaçmış anlamadım.
İtopya güzel fiyata sistemler sunmakta fakat Çağdaş Hocamın da dediği gibi PSU'lar kalitesiz. PSU konusunda değişmelere gidilse çok güzel olacak. Her zaman PSU'dan kısılmaması gerektiği söylenir.

KS

Ibrovic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
İtopya güzel fiyata sistemler sunmakta fakat Çağdaş Hocamın da dediği gibi PSU konusunda değişmelere gidilse çok güzel olacak. Her zaman PSU'dan kısılmaması gerektiği söylenir.
Çağdaş hocamın attığı ULTIMA-5500 sistemi alacağım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İtopya güzel fiyata sistemler sunmakta fakat Çağdaş Hocamın da dediği gibi PSU'lar kalitesiz. PSU konusunda değişmelere gidilse çok güzel olacak. Her zaman PSU'dan kısılmaması gerektiği söylenir.
İtopya'da bu ara bozdu ya 20k diğer sitelerde 3060ti vs. bulurken itopya da 3060 zor buluyorsun.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
BU ŞEKİLDE ÖZELLEŞTİRİLEREK ALINABİLİR BÜTÜN PARÇALAR KALİTELİ.
Web yakalama_22-12-2022_195643_www.gamegaraj.com.jpeg

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri