Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında neden bu kadar fiyat farkı var bilen var mı ? İkiside rog strix bi tanesi TI ama ti olan daha ucuz ?
Aslında görsellere bakılırsa ikisi de Rog Strix modeli. Fiyat farkı satıcıdan kaynaklı olsa gerek. Mesela aynı marka birebir aynı ürünü alırken bile bir satıcının 100 liraya bir diğerinin ise 350 liraya sattığını görebiliyorsunuz. Fahiş fiyatlara itimat etmeyiniz. Online alışveriş sitelerinde öncelikle onaylanmış satışlardan olan geri dönüşlere bakınız. Gerekirse bize buraya da sorabilirsiniz tabii ki dilediğiniz gibi ve hocalarımız ellerinden geleni yapıp sizlere en iyi düşüncelerini vereceklerdir. Ürünlere gelirsek de dediğim gibi eğer puanlaması ve yorumu iyiyse ancak hala aklınızda soru işaretleri kalıyorsa dilediğiniz bir soruyu kullanıcıya da direkt sorabiliyorsunuz o site üzerinden. Özellikle Hepsiburada uygulamasını ben bu gibi konularda gerçekten iyi buluyorum. Eğer ki her şeyi iyi olup siz satın aldığınızda da elinizi faturalı ve sıfır kutulu, orijinal ürün gelmediyse bile (örnek olarak) o zaman zaten 14 günlük yasal olarak ürünü iade etme hakkınız var ve Hepsiburada'dan yaptığınız alışveriş sonrasında Hepsiburada çalışanları sizin kapınıza kadar gelip kendileri alıyorlar iade olacak ürünü. Paranız da size yatırdığınız gibi aynı şekilde 1 kuruş kesinti bile olmadan geri ödeniyor.Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında neden bu kadar fiyat farkı var bilen var mı ? İkiside rog strix bi tanesi TI ama ti olan daha ucuz ?
Yorum ve bilgilendirme için teşekkürler 15 bine olan ti versiyonu aldım Vizyon Bilgisayarın puanı 9.8 diAslında görsellere bakılırsa ikisi de Rog Strix modeli. Fiyat farkı satıcıdan kaynaklı olsa gerek. Mesela aynı marka birebir aynı ürünü alırken bile bir satıcının 100 liraya bir diğerinin ise 350 liraya sattığını görebiliyorsunuz. Fahiş fiyatlara itimat etmeyiniz. Online alışveriş sitelerinde öncelikle onaylanmış satışlardan olan geri dönüşlere bakınız. Gerekirse bize buraya da sorabilirsiniz tabii ki dilediğiniz gibi ve hocalarımız ellerinden geleni yapıp sizlere en iyi düşüncelerini vereceklerdir. Ürünlere gelirsek de dediğim gibi eğer puanlaması ve yorumu iyiyse ancak hala aklınızda soru işaretleri kalıyorsa dilediğiniz bir soruyu kullanıcıya da direkt sorabiliyorsunuz o site üzerinden. Özellikle Hepsiburada uygulamasını ben bu gibi konularda gerçekten iyi buluyorum. Eğer ki her şeyi iyi olup siz satın aldığınızda da elinizi faturalı ve sıfır kutulu, orijinal ürün gelmediyse bile (örnek olarak) o zaman zaten 14 günlük yasal olarak ürünü iade etme hakkınız var ve Hepsiburada'dan yaptığınız alışveriş sonrasında Hepsiburada çalışanları sizin kapınıza kadar gelip kendileri alıyorlar iade olacak ürünü. Paranız da size yatırdığınız gibi aynı şekilde 1 kuruş kesinti bile olmadan geri ödeniyor.
Sevgilerimle