Bu Iki Modelden Hangisini Önerirsiniz ?

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,639
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki iki ekran kartından birini alıcam. Hangisini önerirsiniz ?

Önerdiğiniz başka model varsa bu max 30K onuda atabilirsiniz.

Asus olani

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Arkadaşlar merhaba aşağıdaki iki ekran kartından birini alıcam. Hangisini önerirsiniz ?

asus

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172

Ekli dosyalar

• GPU Tierlist.png
    GPU Tierlist.png
    612.7 KB · Görüntüleme: 16

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258

Soğutma olarak Gigabyte bir tık önde

Yine de Asus tercih et derim garanti tarafında kafan daha rahat olur.

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

gigabytenin fiyatını göremedim ama arada bayağı fark varsa gigabyte tercih etmeni öneririm +1yıl ek garantiside var 4 yıla geliyor. Fiyat farkı çok azsa asus derim. Tabi tek siteye bağlı kalmadan diğer sitalardende asus tuf-gigabyte gaming oc bakabilirsin. ikiside aynı fps verir sogutma olarak 20derece farketmeyecek 2 sidie 3 fanlı gaming modeller. O konuda kalında soru işareti kalmasın

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
gigabytenin fiyatını göremedim ama arada bayağı fark varsa gigabyte tercih etmeni öneririm +1yıl ek garantiside var 4 yıla geliyor. Fiyat farkı çok azsa asus derim. Tabi tek siteye bağlı kalmadan diğer sitalardende asus tuf-gigabyte gaming oc bakabilirsin. ikiside aynı fps verir sogutma olarak 20derece farketmeyecek 2 sidie 3 fanlı gaming modeller. O konuda kalında soru işareti kalmasın
İki markadan da almadım :D Gittim Gainward aldım. https://www.hepsiburada.com/gainwar...t-rgb-led-nvidia-ekran-karti-pm-HBC00004BNYQX

KS

Hadicanmsnde

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
hayırlı uğurlu olsun, gelecek yorumlara aldırış etmeyin. Tabi Asus ve Gigabyte varken Gainward bir tık yanlış bir tercih gibi ama yine de iyi günlerde kullanın.
Teşekkürler, onlar 4070 super aldığım ise 4070ti daha iyi verim alırım diye düşündüm.

Shiva7

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
Teşekkürler, onlar 4070 super aldığım ise 4070ti daha iyi verim alırım diye düşündüm.
herkesin fikri değişiyor maalesef, kimisi 4070 olsun servisi soğutması parçaları kaliteli olsun diyor kimisi 4070ti olsun daha iyi performans alayım diyor yani biraz kişinin tercihine göre değişiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri