Soru Bu Kablolar Nedir ?

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yani videoda Bitfenix kasa ile kontrolcü olayını ayarlamışlar ama kasa stoğu bitince Lian Li ye geçmişler böyle bir olay olmuş anladığım. Kasanın içinde kontrolcü olup olmadığını internette bulamadım. Önde usblerin olduğu yerde herhangi bir renk değiştirme tuşu var mı? Simge veya C harfi olabilir
Kasanın reset tuşu ile falan açılıyor olabilirmi

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635

Alttaki fanı nasıl çalıştirabilirim şuan kasanın modelinde argb var yazıyor kasanın kendi fanı kontrolcusude vardır herhalde
Kasada kontrolcü yok gibi. Dediğim gibi kendiniz almanız gerekecek eğer kutudan vs de çıkmadıysa. Olsa takarlardı ztn. Fan çoklayıcı, Argb çoklayıcı, argb kontrolcü. Resimler ile anladığım durumu anlatmaya çalıştım. İlk resim şuanki hal.

Fan portunu sağda görmüşüm, pci portunun üstünde hemen.

Ekli dosyalar

• şuan.png
    şuan.png
    20 KB · Görüntüleme: 5
  • argb2.png
    argb2.png
    48.2 KB · Görüntüleme: 4
  • fan4.png
    fan4.png
    46.5 KB · Görüntüleme: 5
  • fanport.jpg
    fanport.jpg
    338.8 KB · Görüntüleme: 6
KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yani videoda Bitfenix kasa ile kontrolcü olayını ayarlamışlar ama kasa stoğu bitince Lian Li ye geçmişler böyle bir olay olmuş anladığım. Kasanın içinde kontrolcü olup olmadığını internette bulamadım. Önde usblerin olduğu yerde herhangi bir renk değiştirme tuşu var mı? Simge veya C harfi olabilir.
Argb yazıyor kasanın açıklamasında fakat kontrolcü göremedim kasada nerde olabilir kontrolcü

Kasada kontrolcü yok gibi. Dediğim gibi kendiniz almanız gerekecek eğer kutudan vs de çıkmadıysa. Olsa takarlardı ztn. Fan çoklayıcı, Argb çoklayıcı, argb kontrolcü. Resimler ile anladığım durumu anlatmaya çalıştım. İlk resim şuanki hal.

Fan portunu sağda görmüşüm, pci portunun üstünde hemen.
Bende 3 fan yok 2 fan var egzoz fanı bulunmuyor ön kısımda 2 fan var üstteki anakarttaki tek girişe bağlı alttaki boşta duruyor

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Argb yazıyor kasanın açıklamasında fakat kontrolcü göremedim kasada nerde olabilir kontrolcü
Varsa arka kapağı açtığınızda görürsünüz. Umarım vardır. Usblerin olduğu yerde tuşu olmaması ihtimali düşürdü tabi, zannetmiyorum olacağını. Açıp bakın. Saydığım 3 parça ışık ve fanların dönmesi lazım, hangileri varsa artık.

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Varsa arka kapağı açtığınızda görürsünüz. Umarım vardır. Usblerin olduğu yerde tuşu olmaması ihtimali düşürdü tabi, zannetmiyorum olacağını. Açıp bakın. Saydığım 3 parça ışık ve fanların dönmesi lazım, hangileri varsa artık.
Bişey göremiyorum yarın teknik desteği arayıp durumu bildireceğim bakalım onlar ne söylüyor bide 3 tane parçayı almammi lazım çalışmasi için kontrolcuyle halledemezmiyim işi yani kısa yoldan nasıl hallederim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bişey göremiyorum yarın teknik desteği arayıp durumu bildireceğim bakalım onlar ne söylüyor bide 3 tane parçayı almammi lazım çalışmasi için kontrolcuyle halledemezmiyim işi yani kısa yoldan nasıl hallederim
3 parça şu şekilde: Öncelikle Argb ışıkları kontrol etmek için bir kontrocüye ihtiyacımız var. Alacağınız kontrolcüye göre değişir ama uygun yollu trdeki kontrolcülerde tek çıkış var. 3 fanın argb kontrolünü sağlamak için argb kontrolcüdeki bu çıkışı çoklamalısınız. Bu sayede 3 fanıda argb kontrolcüye bağladık. Işıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor. Anakartta tek fan girişi olduğu için onuda bir fan çoklayıcı ile çoklamamız gerekiyor. Argb kontrolcü, fan çoklayıcı, argb çoklayıcı.

Siz yine arayın konuşun belki daha güzel bir çözüm sunarlar müşteri memnuniyet adına.

KS

syzenn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Bişey göremiyorum yarın teknik desteği arayıp durumu bildireceğim bakalım onlar ne
3 parça şu şekilde: Öncelikle Argb ışıkları kontrol etmek için bir kontrocüye ihtiyacımız var. Alacağınız kontrolcüye göre değişir ama uygun yollu trdeki kontrolcülerde tek çıkış var. 3 fanın argb kontrolünü sağlamak için argb kontrolcüdeki bu çıkışı çoklamalısınız. Bu sayede 3 fanıda argb kontrolcüye bağladık. Işıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor. Anakartta tek fan girişi olduğu için onuda bir fan çoklayıcı ile çoklamamız gerekiyor. Argb kontrolcü, fan çoklayıcı, argb çoklayıcı.

Siz yine arayın konuşun belki daha güzel bir çözüm sunarlar müşteri memnuniyet adına.
Çözüm sunmaları gerekiyor çünkü hazır sistem adı üstünde sadece ekran kartını takdigimda kullanmam gerekiyor benmi yanlış biliyorum madem uyumsuz parçalar niye uyumluymus gibi satıyorsunuz çözmeleri gerek teşekkür ederim sizede

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri