- Tepki
- 28
- Konu Sahibi
nedenKesinlikle alınmaz
nedenKesinlikle alınmaz
Bu kartın sıfırın bulunması imkansız gibi bir şey ve 2 GB
dayı benim arkadaş hayla tüplü kullanıyor ekran kartı 52 mb gta 5 100 fps alıyor diyor :/Bu kartın sıfırın bulunması imkansız gibi bir şey ve 2 GB
:ddayı benim arkadaş hayla tüplü kullanıyor ekran kartı 52 mb gta 5 100 fps alıyor diyor :/
Bu nasıl hacı
Hocam 2000 liraya sıfır güzel cihaz bulunmaz oturduğun yerden güzel bir kart bulcan gidip test edip alcan
hacı ben cyberpunk 2077 oynamıyacamHocam 2000 liraya sıfır güzel cihaz bulunmaz oturduğun yerden güzel bir kart bulcan gidip test edip alcan
Yani turboxtan bir şey beklemeyinhacı ben cyberpunk 2077 oynamıyacam
Dur bi ben turbox alsam ne olur?
knk bu alınır bu fiyat aYani turboxtan bir şey beklemeyin
Hocam ben bunuda almazdım izoly turbox bulaşilmazknk bu alınır bu fiyat a
İZOLY DE İYİ DEĞİL AMA CS GO KASMADAN OYNATSIN YETER
Uzun kullanimda sıkıntı çıkarabilirhacı adam 500w min diyor adam 350w diyor uyumlu diyor :d
neyse dediğim gibi en güzel bu mutlu eder bence
![]()
MSI Geforce Gt 1030 2ghd4 Lp Oc 2gb Gddr4 64bit Dx12 Nvidia Ekran Kartı - Fiyatı, Yorumları
MSI Geforce Gt 1030 2ghd4 Lp Oc 2gb Gddr4 64bit Dx12 Nvidia Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ya benim alıyorum izoly yine izoly daha iyi ben alcam izoly rx 550 4gbUzun kullanimda sıkıntı çıkarabilir
Hocam bu fiyatta arttığınız kartlardan çok bı performans beklemeyin basit oyunları oynicaksaniz idare eder
2.el almam kardeşim gidip rx 550 4gb alsam daha iyiBu bütçe ile performans almak istiyorsan ikinci el den başka çaren yok bu arada RX 550 çok boş bir Kart apu bile daha iyi olur onun yerine
Yazık edersin parana ikinci el araba alıyorsun ev alıyorsun ne farkı var sence2.el almam kardeşim gidip rx 550 4gb alsam daha iyi
Yazık edersin parana ikinci el araba alıyorsun ev alıyorsun ne farkı var sence![]()
bunu alcam
RX 470 de olmaz
2. El almam dedin 2. El kart attın o nasıl oluyor
Şimdi Anladım HacıRX 470 de olmaz
2. El almam dedin 2. El kart attın o nasıl oluyor![]()