modeli nedir hocam
versa n 26 herhadlemodeli nedir hocam
şahsi düşüncem önden biraz havayı çok iyi çekemez gibi çünkü bir kısmı kapalı şekilde ve dezavantajı ise önde 2 fan olması 10/5.5-6 verebilirim
yan tarafı kapatınca ekran kartı 83 derecelere çıkıyor açınca 58 max bende kart bozuldu sandımşahsi düşüncem önden biraz havayı çok iyi çekemez gibi çünkü bir kısmı kapalı şekilde ve dezavantajı ise önde 2 fan olması 10/5.5-6 verebilirim
kötü diyebiliriz o zaman hocam açık tutmada çok fayda varyan tarafı kapatınca ekran kartı 83 derecelere çıkıyor açınca 58 max bende kart bozuldu sandım
yan kapak açık ise değerler güzel hocam
şu hali açık kapatsam 83 hatta 85 i görüyoyan kapak açık ise değerler güzel hocam
yan kapağı tepsi olarak kullanın artık hocamşu hali açık kapatsam 83 hatta 85 i görüyo![]()
hahahahaha iyi fikiryan kapağı tepsi olarak kullanın artık hocam![]()
Eğer kasaya düzgün bir şekilde hava girmiyorsa hava akışı kötü ise normaldir.@Çağdaş Işık hocam geçenlerde konu açmıştım ekran kartı çok ısınıyor diye sorun kasadaymış![]()
aslında giriyo da bilmiyorum herhalde kart büyük kaldığı için engelliyor olabilir fotoğraf varEğer kasaya düzgün bir şekilde hava girmiyorsa hava akışı kötü ise normaldir.