Bu Kasanın Havalandırması Nasıl ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Güzel kasa

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kasanın görünüşü markası falan güzel ama hava akışı çok kötü bir kasa. Mesh değil ve sistemde öyle geliyorsa sadece üstten hava alıyordur veya 2 egzoz fanı vardır. Önü kapalı bir kasa.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Kasanın görünüşü markası falan güzel ama hava akışı çok kötü bir kasa. Mesh değil ve sistemde öyle geliyorsa sadece üstten hava alıyordur veya 2 egzoz fanı vardır. Önü kapalı bir kasa.
Piyasaya göre iyi bir sistem ve kasa özelleştirmeleri 1,5-2k farkediyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bunu giderebilmek için ne önerirsiniz.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Anakartınızda argb çıkışı yoksa iki kasa fan renk geçişlerini ana kart üzerinden kontrol edemezsiniz. Kendi kontrolcüsü kullanmanız gerekir. Ana kartınızda rgb çıkışı varsa rgb destekli bir kasa almanız bu özelliği kullanmanızıda sağlar.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Kesin bir şey diyemeyiz ama fazla stok vardı bence yarına da bir ihtimal kalabilir.
İnşallah hocam. Farklı bir konudaki yazınızı gördüm de. Yazılım, render ve yayın işleriyle uğraşacaklara Nvidia öneriliyor zaten demişsiniz. Bütçeyi daha fazla arttıramayacağım. Piyasaya göre de en iyisi bu. Alsam beni bu işlerde yine de götürür mü belirli bir süre ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
İnşallah hocam. Farklı bir konudaki yazınızı gördüm de. Yazılım, render ve yayın işleriyle uğraşacaklara Nvidia öneriliyor zaten demişsiniz. Bütçeyi daha fazla arttıramayacağım. Piyasaya göre de en iyisi bu. Alsam beni bu işlerde yine de götürür mü belirli bir süre ?
Yine de götürür. O kadar da kötü değil. Sadece benim bildiğim genelde öyle tercih ediliyor ve daha da mantıklı gibi. Bu fiyata RTX3070 olsa onu önerirdim ama daha iyi sistem yok zaten.

KS

Sadece Ben

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
76
Yine de götürür. O kadar da kötü değil. Sadece benim bildiğim genelde öyle tercih ediliyor ve daha da mantıklı gibi. Bu fiyata RTX3070 olsa onu önerirdim ama daha iyi sistem yok zaten.
Teşekkürker. Aynen hocam daha iyisi yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri