Bu klavye Alınır mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
3. parti bir OEM klavye üreticisi. Çin menşei bir firma ki aliexpress sitesinde bu tarz ürünlerde marka bazlı seçim yapılmaz. Zaten ürünün kullandığı anahtarlar bilindik marka üreticiden gerisi firmanın kendi tasarımı. Klavyenin kullanıcı ve inceleme yorumları F/P oranında gayet tatmin yani edici almak istiyorsanız almayın demem ürünü.

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
3. parti bir OEM klavye üreticisi. Çin menşei bir firma ki aliexpress sitesinde bu tarz ürünlerde marka bazlı seçim yapılmaz. Zaten ürünün kullandığı anahtarlar bilindik marka üreticiden gerisi firmanın kendi tasarımı. Klavyenin kullanıcı ve inceleme yorumları F/P oranında gayet tatmin yani edici almak istiyorsanız almayın demem ürünü.

hocam bu optik gateron sarı switchler dünyanın en hızlı switchleri hızlı sanırım ? bilginiz varmı çünkü baktımda gördüğüm şuana kadar en iyisi gibi tepkime olarak

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Hayır öyle bir şey yok. Yanlış bilmiyorsam dünyanın en hızlı optik anahtarlara sahip klavyesi Corsair K100 klavyesi olması gerekiyor.

Gateron markasının belli bir anahtar rengini alacaksanız genelde siyah tercih ediliyor diye biliyorum.

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Hayır öyle bir şey yok. Yanlış bilmiyorsam dünyanın en hızlı optik anahtarlara sahip klavyesi Corsair K100 klavyesi olması gerekiyor.

Gateron markasının belli bir anahtar rengini alacaksanız genelde siyah tercih ediliyor diye biliyorum.

corsair k100 travel time 1.0mm ve 45 cN iken   gateron sarı switche bu 1.0 mm ve 35 cN gateron daha hızlı olmuyor mu ? 10 cN daha fazla biliyorum farkedilmez ama sormak istedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ancak Corsair K100 ürünü bu anahrarı bilgisayara 4000Hz ile raporluyor piyasadaki en hızlı iletim süresi olan klavye şuan Corsair K100 ürünü. Normalde 1000Hz arada nadir 2000Hz ürünler var. Ayrıca cN değeeri uygulanan güç değeri yani 35cN tamam daha az güç uygulayarak basıyorsun tuşa ama sisteme raporlama hızı K100 ürününde çok çok daha hızlı gerçekleşiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri