Bu Klavye Alınır Mı?

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Aynı fiyata custom diziliyor.

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Reis TKL mi oluyor o zaman home end ve ok tuşlarının olduğu kısmın olmasını istiyorum klavyede onu kast ediyordum sanırım yanlış ifade ettim. Dediğim şekilde tekrar öneri yapabilir misin onlarda o kısım yok

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Reis TKL mi oluyor o zaman home end ve ok tuşlarının olduğu kısmın olmasını istiyorum klavyede onu kast ediyordum sanırım yanlış ifade ettim. Dediğim şekilde tekrar öneri yapabilir misin onlarda o kısım yok
%75 klavye ve tkl diyede geçiyor, tabi %75lerde tuşlar daha sıkışık.

KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Reis şimdi küfür etsen haklısın ama bunlarda da ışık yok :D
Birde TR'den olursa iyi olur gümrük vs. uğraşmak istiyorum ve şuan ki klavyem baya kötü durumda birçok tuş çalışmıyor fazla bekleyecek halde değilim.

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Reis şimdi küfür etsen haklısın ama bunlarda da ışık yok :D
Birde TR'den olursa iyi olur gümrük vs. uğraşmak istiyorum ve şuan ki klavyem baya kötü durumda birçok tuş çalışmıyor fazla bekleyecek halde değilim.
türkiye pazarında böyle ürünler bulmak zor (n11 gittigidiyor trendyol hepsiburada) genelde bilindik ve pahalı markaları satıyorlar

türkiye pazarında böyle ürünler bulmak zor (n11 gittigidiyor trendyol hepsiburada) genelde bilindik ve pahalı markaları satıyorlar
bütçe yüksek olsa söyle 3 4 ve 5 k lara türkiyedede çok iyi şeyler var birde boyut artıncada fiyat çok artıyor mesela siz %65 fln isteseydiniz bunu önerirdim https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye

Son düzenleme:
KS

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64

bütçe yüksek olsa söyle 3 4 ve 5 k lara türkiyedede çok iyi şeyler var birde boyut artıncada fiyat çok artıyor mesela siz %65 fln isteseydiniz bunu önerirdim https://wraithesports.com/products/fnatic-streak65-mekanik-klavye
Anladım teşekkürler mecbur Rampage alacağım o zaman yapacak birşey yok.

Ya Amazon'dan da alırım ama elime sorunsuz ulaşır mı gibi bir şüphe var içimde.
Siz yinede bir beyaz red switch TKL ışıklı sağlam birşey önerebilir misiniz? Amazon'dan.

Birisine karar verip almak zorundayım

Cobra

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Anladım teşekkürler mecbur Rampage alacağım o zaman yapacak birşey yok.

Ya Amazon'dan da alırım ama elime sorunsuz ulaşır mı gibi bir şüphe var içimde.
Siz yinede bir beyaz red switch TKL ışıklı sağlam birşey önerebilir misiniz? Amazon'dan.

Birisine karar verip almak zorundayım
buda bugünlük forumdaki son mesajım olsun iyi geceler https://www.hepsiburada.com/steelse...a-dayaniklilik-turkce-qwerty-pm-HBC00001OXMDF

direk hiç düşünmeden alın bu fiyata hemen zam gelebilir

erkoo3

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
merhaba doğru yermi bılmıyorum ama mekanik klavye almayı düşünüyorum,
bu sitenin güvenilir olup olmadıgını bılen varmıdır yada guvenılır oldugunu anlamak ıcın ne yapmam lazım acaba
cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri