Tam olarak nasıl bir klavye arıyorsunuz yüzde 60 veya 100 beyaz siyah ona göre bir yorum yapalım 1000tl bu klavye membran klavye 1200tl ye mekanik yüzde 60 lar mesela
aradığım klavye oyun için olucak bide ses açma kapama olucak bide görüntüsü önemli benim içinTam olarak nasıl bir klavye arıyorsunuz yüzde 60 veya 100 beyaz siyah ona göre bir yorum yapalım 1000tl bu klavye membran klavye 1200tl ye mekanik yüzde 60 lar mesela
Membran alcaksan + ses açma kapama diyosunaradığım klavye oyun için olucak bide ses açma kapama olucak bide görüntüsü önemli benim için
çok tşk ederim size saolun bunu alacağımMembran alcaksan + ses açma kapama diyosun
Bunu alabilirsin bence
Rica ederim güle güle kullançok tşk ederim size saolun bunu alacağım
buda güselmiş bunumu alsam
Bunun linki bendede varda arkadaş mekanik yada membran vb belirtmedi ilk attığı mebmrandi bende membran attim sorun yok diyeMembran asla önermem görünüşüne aldanma çoğunun ömrü en fazla 6 ay oluyor boşu boşuna 1k bayilmaya gerek yok https://www.hepsiburada.com/nightsilver-astra-blue-mavi-switch-cift-renk-gaming-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-HBCV000010M9R1?magaza=ALANYA+TEMPO+BİLGİSAYAR&url_src=and-product-detail
Membran kullanmadım hiç k617 fizz kullanıcısıyım ( pc kasam yok telefondan kullanıyorum şuan mc falan) + olarakYani baktığın zaman düşünmeye gerek yok biri membran diğeri mekanik aradaki his farkı basış hissiyatı çok farklı ikisinide deneyimledim membran klaveyelerin çoğu 2-3 ay kullanımdan sonra boyası kalkmaya başlıyor