Bu Kulaklık nasıl alınırmı

msiarmor06

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Kişisel tercihine saygı duyarım ama buna benzer ürünler çok fazla kullandım ve hepsinde sonuç aynı. Maalesef bluetooth kulaklıklar belli bir fiyatın üstünde olmayınca yeterli seviyede olmuyor fakat ortalama bir teknolojik aletin ömrü zaten 1,5-2 senedir diyorsan 180₺'ye bu kulaklığı almak iyi bir fikir denilebilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
"Merhabalar öncelikle 300 tl tasarım olarak apple airpods benzeyen kulaklık arıyorum genellikle oyun ve film izlemek için kullanıcam o yüzden düşük ms kulaklık arıyorum tavsiyeniz var mıdır.?" 

Yukarıdaki sorunuz diğer konunuzdan onu sildim 2 farklı yerden ilerlememek için.

Önerinizi yapacağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer tasarım farkını göz önüne alırsanız airpods tarzı demişsiniz ve +50 TL daha çıkabilirseniz Boya BY-AP1 Kablosuz Bluetooth Kulaklık - 350 TL bu ürünü öneririm. Boya markası mikrofonları ile popüler oldukça başarılı bir markadır. Bu üründe oldukça başarılı bir kablosuz kulaklık.

Bunun dışında istediğiniz tasarıma uygun bir ürün arıyorsanız Haylou GT3 TSW - 180 TL bulduğunuz ürüne alternatif bunu önerebilirim.

Aslında daha iyi ürünler var ama hepsiburada 'nın yurtdışından satış ürünlerinde. Garanti olayını pek düşünmeyin yani. Önerirdim ama sormak istedim ister misiniz bu tarz ürün önermemi?

KS

whiterun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri