Bu kulaklıklar arasında kararsız kaldım

Cevobaro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar selamun aleyküm hayırlı günler, hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller dilerim 3 tane kablosuz kulak üstü kulaklık arasında kaldım isimlerini ve linklerini paylaşıyorum

Not: Kulaklıkları gerçekten uzun vadede kullanmak istiyorum bir daha işte google'a girip kulaklıkla falan uğraşmak istemiyorum o yüzden bütcem geniş max 4k

1:Kulaklık

SteelSeries Arctis 9 Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı

https://www.amazon.com.tr/dp/B08GDH...e=380333&creativeASIN=B08GDHCB49&linkCode=asn

2: Kulaklık​

SteelSeries Arctis 7P+ Wireless Gaming Kulaklık

https://www.amazon.com.tr/dp/B09GW4...333&creativeASIN=B08GDHCB49&linkCode=asn&th=1

3: Kulaklık​

HyperX Alpha Kablosuz Oyun Kulaklığı

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Aleyküm selam, hoş geldiniz.

Paylaştığınız tüm linkler Amazon'a ait.
Önümüzdeki günlerde Amazon'da Prime indirimleri olacak.
Ürünleri "Daha sonra al" olarak kaydedin, indirimlerde tekrar bakarız.

Ayrıca belirttiğiniz bütçe çok yüksek.
Ürünleri ne için kullanacaksınız? Oyun için mi?

KS

Cevobaro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Aleyküm selam, hoş geldiniz.

Paylaştığınız tüm linkler Amazon'a ait.
Önümüzdeki günlerde Amazon'da Prime indirimleri olacak.
Ürünleri "Daha sonra al" olarak kaydedin, indirimlerde tekrar bakarız.

Ayrıca belirttiğiniz bütçe çok yüksek.
Ürünleri ne için kullanacaksınız? Oyun için mi?
Tavsiyeniz için teşekkür ederim o günü bekleyeceğim evet oyun iş müzik için falan ara sıra edit de yaptığım oluyor bir de nasip olursa üniversiteye gideceğim orada da kablosuz rahat takılmak istiyorum ve çok uzun süre gitsin istiyorum abim yaklaşık 9.5 sene önce logitech kablosuz mouse aldı ve hala kullanıyor bende öyle olsun istiyorum bir kere parayı verip bir daha almak istemiyorum uzun bir süre ve almışken de iyisi olsun istiyorum

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Tavsiyeniz için teşekkür ederim o günü bekleyeceğim evet oyun iş müzik için falan ara sıra edit de yaptığım oluyor bir de nasip olursa üniversiteye gideceğim orada da kablosuz rahat takılmak istiyorum ve çok uzun süre gitsin istiyorum abim yaklaşık 9.5 sene önce logitech kablosuz mouse aldı ve hala kullanıyor bende öyle olsun istiyorum bir kere parayı verip bir daha almak istemiyorum uzun bir süre ve almışken de iyisi olsun istiyorum

Ürün ile geçireceğiniz süre, kullanıma göre değişiklik gösterecektir.
En kaliteli, 10 yıl gidecek ürünü alırız ama 2 kere düşürürsünüz bozulur vs.

Bütçeniz çok yüksek, neredeyse seçtiğiniz herhangi bir modeli satın alabiliyorsunuz.
O yüzden indirimlere bakıp karar vermek daha uygun olur. Amazon Prime'ınız yoksa 7,90 TL'ye alabilirsiniz.
1665173861113.png

KS

Cevobaro

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ürün ile geçireceğiniz süre, kullanıma göre değişiklik gösterecektir.
En kaliteli, 10 yıl gidecek ürünü alırız ama 2 kere düşürürsünüz bozulur vs.

Bütçeniz çok yüksek, neredeyse seçtiğiniz herhangi bir modeli satın alabiliyorsunuz.
O yüzden indirimlere bakıp karar vermek daha uygun olur. Amazon Prime'ınız yoksa 7,90 TL'ye alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 8796
evet işte o yüzden çok dikkatlice kullanmak istiyorum ve uzun süre gitsin istiyorum dediğim gibi bu 3 kulaklıktan hangisini tavsiye edersiniz benim için sıkıntı değil ses yüksekliği sesi kaliteli olsun ama tabii ki de eğer güzel bir indirim denk gelirse hemen alırım primeyi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri