BU LAPTOP AĞIR KALIRMI

Mahmutttttttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu laptoptan almayı düşünüyordum iş amaçlı, uzun getirmesi için güçlü bişey ararken bunu buldum ama oyuncu bilgisayarı olduğunu öğrendim sonradan oyun ve iş amaçlı laptop arasında fark oluyormu bunu alsam ağırmı kalır yoksa iş için farklı düşük bir modele bakmalımıyım

Ekli dosyalar

• 09101245-74BE-4AAD-A7A4-9D384C36F208.png
    09101245-74BE-4AAD-A7A4-9D384C36F208.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 22

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ağır mı kalır derken iş olarak bahsediyorsanız donanım olarak iyi cihaz. Normal ağırlık olarak bahsediyorsanız sadece iş için alınan cihazlarda genelde ekran kartı olmadığından daha hafif oluyor.

KS

Mahmutttttttt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ağır mı kalır derken iş olarak bahsediyorsanız donanım olarak iyi cihaz. Normal ağırlık olarak bahsediyorsanız sadece iş için alınan cihazlarda genelde ekran kartı olmadığından daha hafif oluyor.
Ekran kartı sadece oyun amaçlımı peki hafiflik olarak çok fark ediyormu

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Sadece oyun amaçlı olmuyor hocam. Siz ağır mı kalır derken işime fazla gelir anlamında dediniz sanırım. Eğer video, edit, render, photoshop tarzı işle uğraşıyorsanız ekran kartı işinize yarar. Sadece google, microsoft uygulamaları vb. içinse daha düşük donanımlı laptoplar bakılabilir.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
63
Eğer oyun derdiniz yoksa veya render vs işleri ile uğraşmıyorsanız fiziksel olarak daha hafif bir makine bakın derim. İş yerinde son kullandığım makine fiziksel olarak çok ağırdı, sırtım kopuyordu taşırken. :D Değmez o ağrıyı çekmeye.

Bütçe konusunda sıkıntınız yoksa, direk Mac'e yönelebilirsiniz. Alternatif olarak HP ve Huawei'nin çok zarif ve güçlü makineleri var.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Bu laptoptan almayı düşünüyordum iş amaçlı, uzun getirmesi için güçlü bişey ararken bunu buldum ama oyuncu bilgisayarı olduğunu öğrendim sonradan oyun ve iş amaçlı laptop arasında fark oluyormu bunu alsam ağırmı kalır yoksa iş için farklı düşük bir modele bakmalımıyım
hocam anlaşılan performans olarak sormuşsunuz performansı daha iyi iş bilgisayarından ağırlığını merak ediyorsanız da 2-4 kilo arası bilgi verilmiş bir yanlış anlaşılma var herhalde performans olarak hantal, ağır kastetmişsiniz ekran kartsız laptoplardan açık ara daha performanslı tercih edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri