Soru Bu Laptop Alınır Mı ?

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Merhabalar öncelikle ben bir üniversite öğrencisiyim kendime bir laptop arayışındayım bu yüzden araştırma yapıyordum ekranı işlemcisi depolaması ve tüm bileşenleri belli bir seviyenin üzerinde tutmaya çalıştım. Ağırlıklı olarak günlük kullanım için kullanılacak ancak arada bir de oyun oynanabilecek ince ve hafif bir laptop arayışındayım bildiğiniz üzere gaming laptoplar kalın oluyor o yüzden onları eleyip bu modeli bulabildim benzer fiyatlara bir öneriniz var mıdır? (Lütfen gaming laptop önermeyin belirttiğim gibi kalın olmaları sebebiyle çantamda taşıyacağım için onları düşünmüyorum laptoptan sonra masaüstü bilgisayar da toplayacağım zaten üniversitem ile yaşadığım şehir aynı)

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Merhabalar öncelikle ben bir üniversite öğrencisiyim kendime bir laptop arayışındayım bu yüzden araştırma yapıyordum ekranı işlemcisi depolaması ve tüm bileşenleri belli bir seviyenin üzerinde tutmaya çalıştım. Ağırlıklı olarak günlük kullanım için kullanılacak ancak arada bir de oyun oynanabilecek ince ve hafif bir laptop arayışındayım bildiğiniz üzere gaming laptoplar kalın oluyor o yüzden onları eleyip bu modeli bulabildim benzer fiyatlara bir öneriniz var mıdır? (Lütfen gaming laptop önermeyin belirttiğim gibi kalın olmaları sebebiyle çantamda taşıyacağım için onları düşünmüyorum laptoptan sonra masaüstü bilgisayar da toplayacağım zaten üniversitem ile yaşadığım şehir aynı)

Hocam oyun oynamayacaksanız Mac daha iyi olmaz mı?

KS

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Hocam oyun oynamayacaksanız Mac daha iyi olmaz mı?
Onu bende düşündüm hocam aslında ancak hem arada bir de olsa oyun oynayacağım için hem de İOS ekosistemine hem çok hâkim olmamakla beraber çok da hevesli olmadığımdan pek sıcak bakmıyorum.

KS

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Buyur .

Hocam kalın cihaz tercihim değil zaten laptopu çok fazla oyun için kullanmayacağım arada bir oynarım zaten masaüstü toplayacağım iş ofis bilgisayarı arıyorum gibi düşünün.

ramopc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1

hocam cok oyun oynamıcakmıssınız dediğiniz pc sizi rahat bır sekılde ıdare eder

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri