Soru Bu Laptop Alınır Mı ?

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

BU FİYAT SEGMENTİNDE İYİ MİDİR?

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224

bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama masaüsütnde vram sıkıntısı yaşarken laptoplardaki 4gb almamak daha iyi dedirtir. Tabi kullanma amacınızı yazmamışsınız o da öenmli.

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78

Maksimum bütçeniz nedir hocam?

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62

Marka model güzel hocam. Bileşenlerde de sorun yaşamazsın bence alınabilecek pc.

KS

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Marka model güzel hocam. Bileşenlerde de sorun yaşamazsın bence alınabilecek pc.
Maksimum bütçeniz nedir hocam?
bütçeniz ne durumda bilmiyorum ama masaüsütnde vram sıkıntısı yaşarken laptoplardaki 4gb almamak daha iyi dedirtir. Tabi kullanma amacınızı yazmamışsınız o da öenmli.
hocammmm hocammmmm ZAMLANDI 5DK İÇİNDE HOCAMMMMMMMMMMMM

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
HOCAMMMMM HAYALLER GİTTİ

Hocam şu site güvenilir mi bi araştırın isterseniz, burda ilk paylaşımınızdan daha ucuz

Burda da zam yok hocam

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235

Hocam şu site güvenilir mi bi araştırın isterseniz, burda ilk paylaşımınızdan daha ucuz

Burda da zam yok hocam
Site güvenilir. Zaten aşağıda ETBİS'e de kayıtlıdır yazıyor.

KS

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19

Burda da zam yok hocam
ram ı 8 aynı cihaz değil hocam

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
Pardon hocam aceleyle dikkat etmemişim.

Aha da varmış hocam canlı destekle konuştum, yine sizin paylaşımınızdan daha uygun @Syqex hocam da site güvenli dedi bence kaçırmayın.

KS

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Pardon hocam aceleyle dikkat etmemişim.

Aha da varmış hocam canlı destekle konuştum, yine sizin paylaşımınızdan daha uygun @Syqex hocam da site güvenli dedi bence kaçırmayın.
eyvallah hocam da bi sitede farklı fiyat bi sitede farklı fiyat bu neden böyle aynı ürün ?

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62
eyvallah hocam da bi sitede farklı fiyat bi sitede farklı fiyat bu neden böyle aynı ürün ?
Hocam bakın diğer siteler tamamı aynı anda aynı oranda zam yaptı. Şimdi bu tür ürünleri bilindik siteler dışında kendi sitelerinden aldığımız zaman komisyon ortadan kalkmış oluyo. Bu durum da doğal olarak fiyatı daha uygun oluyo. Mesela ben bu siteyi duymadım bilmem ama @Syqex güvenilir dedi ben şahsen itimat ederim sözüne.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam bakın diğer siteler tamamı aynı anda aynı oranda zam yaptı. Şimdi bu tür ürünleri bilindik siteler dışında kendi sitelerinden aldığımız zaman komisyon ortadan kalkmış oluyo. Bu durum da doğal olarak fiyatı daha uygun oluyo. Mesela ben bu siteyi duymadım bilmem ama @Syqex güvenilir dedi ben şahsen itimat ederim sözüne.
Dediğim gibi site aslında bilinen bir site ve güvenilir. Artı olarak ETBİS'e de kayıtlı.

KS

Sani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Tolga hocam https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-7j3t4ea-p-hbcv00003l6nmp tekrar 16k ya düşmüş bu ne yapıyor bunlar dün 19k di

Tolga Ersoy

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
62

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri