BU LAPTOP HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ NELER ?

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Bu laptop eğer ısınma problemleri yoksa, bana göre, sizi uzun bir süre götürecek laptoptur. Tabii burada laptop ne için kullanılacak o daha önemli ?

Bir de birkaç farklı yere de bakmama rağmen bu laptopta bulunan 3070'in kaç W olduğunu göremedim.

KS

aslaneddy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bu laptop eğer ısınma problemleri yoksa, bana göre, sizi uzun bir süre götürecek laptoptur. Tabii burada laptop ne için kullanılacak o daha önemli ?

Bir de birkaç farklı yere de bakmama rağmen bu laptopta bulunan 3070'in kaç W olduğunu göremedim.
Isınma problemi olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ve hepsiburada sor kısmında 115+15 olarak gözüküyor

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Isınma problemi olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ve hepsiburada sor kısmında 115+15 olarak gözüküyor
Kullanıcı deneyimi bu konuda oldukça önemli. Youtube'da kullanım videoları varsa yük altında falan sıcaklarını görebileceğiniz videolar vardır.

Hatta bu videoda bir arkadaş incelemiş bile: video

Sıcaklıklar bir laptop için ideal seviyede.

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30

17.3 İNC VE 2K OLMASI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AVANTAJ AMA SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM DONANIMSAL OLARAK DETAYLI BİLGİM YOK. UZUN SÜRE RAHATÇA KULLANABİLECEĞİM BİR LAPTOPMU SİZCE.
İşlemci ve ram i daha yüksek olmalı bence o fiyata ekran kartı iyi fakat 32gb ram falan olsa daha iyi olurdu 38k az para değil

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Aynı özelliklerde 30k ya laptop bulunuyor fiyatının yüksek olması için tek sebebi Asus ROG serisi olması bence kabul edilemez.

Benzer özellikler ve işlemcisi bir tık daha iyi. Windows ile geliyor ve fiyatı daha ucuz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269

17.3 İNC VE 2K OLMASI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AVANTAJ AMA SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM DONANIMSAL OLARAK DETAYLI BİLGİM YOK. UZUN SÜRE RAHATÇA KULLANABİLECEĞİM BİR LAPTOPMU SİZCE.
Yeterli olur ama F/P mi ? Bütçe paylaşırsanız bir bakinalim. Duruma göre yönlendireyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri