17.3 İNC VE 2K OLMASI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AVANTAJ AMA SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM DONANIMSAL OLARAK DETAYLI BİLGİM YOK. UZUN SÜRE RAHATÇA KULLANABİLECEĞİM BİR LAPTOPMU SİZCE.
Son düzenleme:
Isınma problemi olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ve hepsiburada sor kısmında 115+15 olarak gözüküyorBu laptop eğer ısınma problemleri yoksa, bana göre, sizi uzun bir süre götürecek laptoptur. Tabii burada laptop ne için kullanılacak o daha önemli ?
Bir de birkaç farklı yere de bakmama rağmen bu laptopta bulunan 3070'in kaç W olduğunu göremedim.
Kullanıcı deneyimi bu konuda oldukça önemli. Youtube'da kullanım videoları varsa yük altında falan sıcaklarını görebileceğiniz videolar vardır.Isınma problemi olup olmadığını bilmiyorum nasıl öğrenebilirim ve hepsiburada sor kısmında 115+15 olarak gözüküyor
İşlemci ve ram i daha yüksek olmalı bence o fiyata ekran kartı iyi fakat 32gb ram falan olsa daha iyi olurdu 38k az para değil
17.3 İNC VE 2K OLMASI BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK AVANTAJ AMA SİZLERİNDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK İSTEDİM DONANIMSAL OLARAK DETAYLI BİLGİM YOK. UZUN SÜRE RAHATÇA KULLANABİLECEĞİM BİR LAPTOPMU SİZCE.
Yeterli olur ama F/P mi ? Bütçe paylaşırsanız bir bakinalim. Duruma göre yönlendireyim.