Bu Laptop Nasıl

trevoker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar bu sene üniversiteye başlıyorum. Ders amaçlı kullanacağım bir laptop almam gerekiyor. Bilgisayarı alınca dersleri etkilemesin diye oyun oynamayacağım bunun garantisi olarak da linux kullanmayı düşünüyorum. :D  (Bölümüm elektrik elektronik mühendisliği bu arda yazılım dersleri de var.) Özetle bu bilgisayar özellik ve fiyat bakımından nasıldır yardımcı olursanız sevinirim.

www.teknosa.com/urunler/125033098/lenovo-nb-ip100-15ibd-80qq009htx-i3-5005u-4g500g2g

Leandro Markos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Trevoker. Öncelikle elektrik elektronik müh. okuyacaksan bu laptop sana yeterli olmaz bunu belirteyim sana farklı bir önerim var ACER E5-571G CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK buna bir bak derim. Ek olarak Linux zor bir sistem bilgin olsun çok zorlanırsın her şey sıkıntı yaratır. Driverlar özellikle -İyi forumlar

KS

trevoker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ömer Faruk İmir' Alıntı:

Hocam bu iyiymiş fiyat/performans açısından.  :D Bunu değerlendireyim teşekkürler.

Leandro Markos' Alıntı:
Merhaba Trevoker. Öncelikle elektrik elektronik müh. okuyacaksan bu laptop sana yeterli olmaz bunu belirteyim sana farklı bir önerim var ACER E5-571G CORE İ5 5200U 2.2GHZ-8GB RAM-1TB HDD-15.6"-2GB-W8.1 NOTEBOOK  buna bir bak derim. Ek olarak Linux zor bir sistem bilgin olsun çok zorlanırsın her şey sıkıntı yaratır. Driverlar özellikle -İyi forumlar

Sağolun yorumunuz için. Bir de bilgisayarın niçin yetersiz olduğunu yazabilir misiniz acaba? RAM mi yetersiz? (Bu arada daha önce linux kullandım sıkıntı olmaz).

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri