Bu laptop sizce nasıl?

p1casso

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3MFX7OJ83T

Telefondan link aldım böyle çıktı n11 de böyle bir model buldum sizce nasıldır?
Mimarlık programları için kullanacağım render almak için. Ryzen işlemci bana sıkıntı çıkarır mı?
Bence bu fiyata çok pahalı ( asus marka olduğu içinde piyasa ortalamasına göre pahalı olur) . Notebook konusunda AMD yeni sayılır ve bence intele göre çok düşük performansla çalışıyor. İntel işlemcili laptopları seçmeniz sizin için daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Bence bu fiyata çok pahalı ( asus marka olduğu içinde piyasa ortalamasına göre pahalı olur) . Notebook konusunda AMD yeni sayılır ve bence intele göre çok düşük performansla çalışıyor. İntel işlemcili laptopları seçmeniz sizin için daha faydalı olacaktır diye düşünüyorum.
Bu fiyat aralığında önereceğin 3060 lı Intel laptop var mı

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bu fiyat aralığında önereceğin 3060 lı Intel laptop var mı
3060 laptoplar 20 binden başlıyor sizin için önemli olan ne ? İşlemci pek önemli değilse 20 K ya victus var İşlemci önemliyse başka model
tasarım ve kaliteli önemliyse başka model önerilerim hocam

KS

_SYG_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
3060 laptoplar 20 binden başlıyor sizin için önemli olan ne ? İşlemci pek önemli değilse 20 K ya victus var İşlemci önemliyse başka model
tasarım ve kaliteli önemliyse başka model önerilerim hocam
Dediğim gibi mimarlık için çizim ve renderda kullanılacak.

Daha önce victus kullandınız mı? 12700hlı ve 3060 olan bir model var 28k ya ama çok yorum bulamadım victusla ilgili ondan bilemedim

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
https://paylaskazan.n11.com/n11mgm-3MFX7OJ83T

Telefondan link aldım böyle çıktı n11 de böyle bir model buldum sizce nasıldır?
Mimarlık programları için kullanacağım render almak için. Ryzen işlemci bana sıkıntı çıkarır mı?
Laptop güzel fakat, sırf rog strix olduğundan yüksek fiyat verilmez gibi hissediyorum,emsalleri veya bir üstleri (yani 3070'li laptoplar) bile 30-32-33k bandında bulunabiliyor,ha parça kalitesinide bilemiyorum burdan bakmayla,ya YouTube'dan inceleme videosu varsa onu izleyeceksin yada son kullanıcıdan düşüncelerini isteyeceksin karar sana kalmış.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri