- Tepki
- 175
Arkadaşlar 500 GB ssd yetmiyordu bunu sipariş ettim sizce iyimidir ? İptal edebilirim aynı fiyatta önerdiğiniz var mı ?
Bu bütçede iyi bir ssd.Arkadaşlar 500 GB ssd yetmiyordu bunu sipariş ettim sizce iyimidir ? İptal edebilirim aynı fiyatta önerdiğiniz var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 17416
ssd iyi de nerden aldınız? satıcı kim bakalım hemen. kingstonlarda sahte ürün furyası patladı.Arkadaşlar 500 GB ssd yetmiyordu bunu sipariş ettim sizce iyimidir ? İptal edebilirim aynı fiyatta önerdiğiniz var mı ?
Ekli dosyayı görüntüle 17416
İtopya gibi gözüküyor hocam.ssd iyi de nerden aldınız? satıcı kim bakalım hemen. kingstonlarda sahte ürün furyası patladı.
bu arada pcie 3.0 da kullancaksanız su ssdyi de öneririm.
öyleyse sorun cıkmaz sanıyorumİtopya gibi gözüküyor hocam.
ssd iyi de nerden aldınız? satıcı kim bakalım hemen. kingstonlarda sahte ürün furyası patladı.
amazon koşulsuz iade alıyor bir sorun olduğunda
Evet itopya'dan sipariş verdim gen3 kullanıcam fakat anakartı upgrade yapmayı düşünüyorum ucuza aldım daha bir kaç ay önce sıfır 1090 TL'ye bu anakartı o yüzden hemen aldım fakat değiştircem biraz zaman geçinceİtopya gibi gözüküyor hocam.
hayırlı olsun aldığınız ürün bu fiyatta en iyilerden. bu arada attığım ürün dram li aklınızda bulunsun.Evet itopya'dan sipariş verdim gen3 kullanıcam fakat anakartı upgrade yapmayı düşünüyorum ucuza aldım daha bir kaç ay önce sıfır 1090 TL'ye bu anakartı o yüzden hemen aldım fakat değiştircem biraz zaman geçince
dram olmaması çok mu kötü birşey ?hayırlı olsun aldığınız ürün bu fiyatta en iyilerden. bu arada attığım ürün dram li aklınızda bulunsun.
Hocam bide bu attığınız itopyada 969 TL sizce ordan almak daha mantıklı değil mi ?ssd iyi de nerden aldınız? satıcı kim bakalım hemen. kingstonlarda sahte ürün furyası patladı.
amazon koşulsuz iade alıyor bir sorun olduğunda
bence ileriye dönük olarak kioxia daha mantıklı tercihtir. çift m2 slotlu anakart aldığınızda pcie 4.0 olan bölümde ileride cok daha iyi bir gen 4 ssd alırsınız. ben yine de amazondan alırdım aradaki fiyat farkı müşteri memnunıyetıne kat kat değer diye düşünüyorum. 30 gün koşulsuz iade alıyorlar. tabi tercih meselesi.dram olmaması çok mu kötü birşey ?
İptal ediyim mi ?
Hocam bide bu attığınız itopyada 969 TL sizce ordan almak daha mantıklı değil mi ?