- Tepki
- 0
Bu monitörü almayı planlıyorum ama marka korkutuyor güvenli mi bu marka ?
İlk defa görüyorum güvenilir olmayabilir bunlara bakabilirsiniz;Bu monitörü almayı planlıyorum ama marka korkutuyor güvenli mi bu marka ?
1080 pde 27 inch alınmaz bence hemde view Sonic varken hıc alinmazDaha bilindik markalar öneririm.
![]()
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.136,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
1080 pde 27 inch alınmaz bence hemde view Sonic varken hıDaha bilindik markalar öneririm.
![]()
ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic VX2718-2KPC-MHD 27" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.136,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
2 k istiyor hocamİlk defa görüyorum güvenilir olmayabilir bunlara bakabilirsiniz;
![]()
Monitör & Ekran - LCD, Led Monitör - n11
Monitör & Ekran ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Monitör & Ekran modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
![]()
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 25G3ZM 24.5" 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync Pivot FHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 25G3ZM/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Reis bunu almaBu monitörü almayı planlıyorum ama marka korkutuyor güvenli mi bu marka ?
Rampage alinmazReis bunu alma
Bunu al![]()
Rampage Voyager Vy27r165c 27" Inç 165hz 1ms Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Rampage Voyager Vy27r165c 27" Inç 165hz 1ms Freesync Pivot Curved Oyuncu Monitörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alınır ağa iyi bı marka benceRampage alinmaz
Ekipmanları da çöp monitörleri daha da çöp ghosting var ölü piksel desen var panel kalitesi desen ztn yokAlınır ağa iyi bı marka bence
Yaz aylarında güneş ışığından dolayı şu an ki monitörümde çok sorun yaşıyorum. Dibinde karşısında otursam bile bazen net görünmüyor ekran. TN panel şuan ki monitörüm. Bu monitörü alsam aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Cam sol tarafımda 2 perdeyi kapatsam bile rahatsız ediyor. Hele uzaktan veya sağdan soldan monitöre bakınca iyice gidiyor görüntü. TN panelden dolayı görüş açısı önemli biliyorum ama tam karşıdan baksam bile ışık varsa sıkıntı. Bu sorunu karanlık sahnelerde yaşıyorum bu arada Oyun film vb.Marka hakkında pek bilgim yok , yeni veya tercih edilmiyor olabilir , bildiğimiz ürünlerden gitmek daha mantıklı olur.
![]()
Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQZ 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.109,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İyi marka rampage?Alınır ağa iyi bı marka bence
IPS Panel ve parlaklığı iyi sayılabilecek bir ürün. Böyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ekran kartınıza göre uygulamasından kontrast ve parlaklık ayarı da yapabilirsiniz.Yaz aylarında güneş ışığından dolayı şu an ki monitörümde çok sorun yaşıyorum. Dibinde karşısında otursam bile bazen net görünmüyor ekran. TN panel şuan ki monitörüm. Bu monitörü alsam aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Cam sol tarafımda 2 perdeyi kapatsam bile rahatsız ediyor. Hele uzaktan veya sağdan soldan monitöre bakınca iyice gidiyor görüntü. TN panelden dolayı görüş açısı önemli biliyorum ama tam karşıdan baksam bile ışık varsa sıkıntı. Bu sorunu karanlık sahnelerde yaşıyorum bu arada Oyun film vb.
Bende dedim ama galiba tek rampage kullanmış ondan hocamİyi marka rampage?
Knk ne alak o zaman marka olarakBende dedim ama galiba tek rampage kullanmış ondan hocam
rampage gamepower bunlar cop markalarKnk ne alak o zaman marka olarak
razer logıtec ss daha cok marka varKnk ne alak o zaman marka olarak
Peki bana önerebilirmisin su sistem için Eternal | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı https://www.incehesap.com/eternal-o...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobilerampage gamepower bunlar cop markalar
razer logıtec ss daha cok marka var
Marka değil model bazında değerlendirmeliyiz. Hepsinin bir sürü kötü ürünü varrampage gamepower bunlar cop markalar
razer logıtec ss daha cok marka var
Teşekkürler.IPS Panel ve parlaklığı iyi sayılabilecek bir ürün. Böyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ekran kartınıza göre uygulamasından kontrast ve parlaklık ayarı da yapabilirsiniz.
Bu sistemi aldınız mı almadıysanız almayın parça kalitesi kotuPeki bana önerebilirmisin su sistem için Eternal | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı https://www.incehesap.com/eternal-o...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
Ekipman istiyorsanız @Greewe hocam bu işin piriBu sistemi aldınız mı almadıysanız almayın parça kalitesi kotu