Soru Bu Marka Güvenilir Mi ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Marka hakkında pek bilgim yok , yeni veya tercih edilmiyor olabilir , bildiğimiz ürünlerden gitmek daha mantıklı olur.

AkiltosBey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
İlk defa görüyorum güvenilir olmayabilir bunlara bakabilirsiniz;

Zendaya

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
65

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Daha bilindik markalar öneririm.

1080 pde 27 inch alınmaz bence hemde view Sonic varken hıc alinmaz

Daha bilindik markalar öneririm.

1080 pde 27 inch alınmaz bence hemde view Sonic varken hı
İlk defa görüyorum güvenilir olmayabilir bunlara bakabilirsiniz;
2 k istiyor hocam

CrinsonDamge

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Reis bunu alma
Bunu al

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Hocam konu açılmışken sorayım 1080p 24inch ips en fiyat performans 240hz monitör hangisi?

bekogluaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
91
Marka hakkında pek bilgim yok , yeni veya tercih edilmiyor olabilir , bildiğimiz ürünlerden gitmek daha mantıklı olur.

Yaz aylarında güneş ışığından dolayı şu an ki monitörümde çok sorun yaşıyorum. Dibinde karşısında otursam bile bazen net görünmüyor ekran. TN panel şuan ki monitörüm. Bu monitörü alsam aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Cam sol tarafımda 2 perdeyi kapatsam bile rahatsız ediyor. Hele uzaktan veya sağdan soldan monitöre bakınca iyice gidiyor görüntü. TN panelden dolayı görüş açısı önemli biliyorum ama tam karşıdan baksam bile ışık varsa sıkıntı. Bu sorunu karanlık sahnelerde yaşıyorum bu arada Oyun film vb.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yaz aylarında güneş ışığından dolayı şu an ki monitörümde çok sorun yaşıyorum. Dibinde karşısında otursam bile bazen net görünmüyor ekran. TN panel şuan ki monitörüm. Bu monitörü alsam aynı sıkıntıyı yaşar mıyım? Cam sol tarafımda 2 perdeyi kapatsam bile rahatsız ediyor. Hele uzaktan veya sağdan soldan monitöre bakınca iyice gidiyor görüntü. TN panelden dolayı görüş açısı önemli biliyorum ama tam karşıdan baksam bile ışık varsa sıkıntı. Bu sorunu karanlık sahnelerde yaşıyorum bu arada Oyun film vb.
IPS Panel ve parlaklığı iyi sayılabilecek bir ürün. Böyle bir sorun yaşayacağını sanmıyorum. Ekran kartınıza göre uygulamasından kontrast ve parlaklık ayarı da yapabilirsiniz.

reasy._w1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
170
Peki bana önerebilirmisin su sistem için Eternal | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6750 XT 12 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı https://www.incehesap.com/eternal-o...source=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile
Bu sistemi aldınız mı almadıysanız almayın parça kalitesi kotu

Bu sistemi aldınız mı almadıysanız almayın parça kalitesi kotu
Ekipman istiyorsanız @Greewe hocam bu işin piri

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri