- Tepki
- 17
Hocam buradan yardım edebilirimAcaba bu sistem iyimi değilse DC den konuşak yazmaktan sıkıldım DC ismim şu:CrinsonDamge/Berat#8931
1080p görüntüde 27 aşırı büyük saçmalık. 24 önerimdir.Monitörde bilinen markalardan şaşmayın 1080p 27 inc alacaksanız lenovo legion Y27-30 öneririm kendim kullanıyorum ghosting yok denecek seviyede ıps ayrıca piksel yoğunluğu çok olduğundan kalitesi 27inc göre çok iyi.
Knk peki ne kadar hz almak mantıklı1080p görüntüde 27 aşırı büyük saçmalık. 24 önerimdir.
Hz ne kadar fazla alırsan o kadar iyi.Knk peki ne kadar hz almak mantıklı
Niye saçmalık kardeş kişisel zevk belki adamında zevki büyük ekrandır. Kullanıyorum ki ürünü öneriyorum.1080p görüntüde 27 aşırı büyük saçmalık. 24 önerimdir.
Tamam kanki sen pixel say.Niye saçmalık kardeş kişisel zevk belki adamında zevki büyük ekrandır. Kullanıyorum ki ürünü öneriyorum.
Ürünü kullanmadan bu yargıda olman garip hocam.Tamam kanki sen pixel say.
Konuşmayayım konuşmayayım diyorum ama dayanamadım. Ezbere yorum yapmayı çok seviyorsunuz. 32 inc TV var odam da gayet de iyi 1080P'de pixeller falan görünmüyor. Ne çok abarttın be. Ayrıca bir mağazaya gidip bakarsan 32 inc monitörlerde bile pixeller sayılmıyor 1080p'de. Kalite, çözünürlük, gerçekçilik farkı dersen anlarım ama pixelleri sayılıyor demek nedirTamam kanki sen pixel say.