Bu monitör alınır mı tavsiye

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Son düzenleme:

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
4k bütcem var bu monitörü almayı düşünüyorum fiyatlar git gide artıyor artmadan direkt almak istiyorum önerileriniz nedir monitör bu

ValarMorghulish

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
169
KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

Dün 3799TL di. Bugun 200tl zam yemiş. Yinede alınabilir .
Flat döndürülebilir özelliği var mıdır onların olmasını istiyorum manga çizimi ve okumaya uğraştığım için

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Yani benim önerim zowie model ekran seçimi yapman BenQ bu oyuncu monitörleri konusunda bence gayet başarılı.
Bir de şunu sormak istiyorum asus çok mu kötü herkes monitör öneriyor fiyata göre inçtir flattıe iyi değil mi almak mantıklı olmaz mı asıl onu sormak istemiştim

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
4k bütcem var bu monitörü almayı düşünüyorum fiyatlar git gide artıyor artmadan direkt almak istiyorum önerileriniz nedir monitör bu

4k bütçeye alınabilecek en iyi monitörleri atıyorum ( samsung vs bulaşmayın derim ) :

KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
önerimi ciddiye alma incelemesine baktım 60hz imiş adamlar oraya 144 yazmış

şuna bir bak istersen forumda paylaşmışlar işini görebilir
Gördüm dostum ama 600tl fark ile 24.5' ve flat özellikli almak mantıklı değil mi?

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
4k bütçeye alınabilecek en iyi monitörleri atıyorum ( samsung vs bulaşmayın derim ) :

sizin yerinizde olsam kafa yormadan ortadakini alırdım 170 hz ips panel pivot özelliğide var..

KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

Asusun 23 inçlik monitörün almak yerine 24.5 ve flat özellikli bir Monitöre 600tl daha fazla vermek mantıklı olmaz mı? Herkes monitör öneriyor ama ben attığım monitör alınır mı diye sormak istemiştim

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Yani benim önerim zowie model ekran seçimi yapman BenQ bu oyuncu monitörleri konusunda bence gayet başarılı.
benq da alınabilir fakat bu 144 hz o yüzden benim attıklarım daha iyi hocam o parayı ödeyip 144 hz almak saçmak olur

KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
sizin yerinizde olsam kafa yormadan ortadakini alırdım 170 hz ips panel pivot özelliğide var..
Hocam ya bunu alacağım

ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ya da bunu

ASUS Tuf Gaming Vg249q1a 23.8 165hz Freesync Premium Ips Full Hd Gaming Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Hangisi? 600 TL fazla verip Flat ve döndürebilme özelliği çok iyi gibime geldi

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Hocam ya bunu alacağım

ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ya da bunu

ASUS Tuf Gaming Vg249q1a 23.8 165hz Freesync Premium Ips Full Hd Gaming Oyuncu Monitör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

alttaki bende var normal olarak 144 hz geliyor ayarlardan hız aşırtma ile 165 hz yapılıyor ,bana kalırsa msi olanı alın hocam 170 hz ve pivot

Hocam ya bunu alacağım

Ya da bunu

ama illa ikisinden birisini alıcam diyorsanız alttakini alın üstteki e sporcu monitörü tn panel renkler çamur gibidir yinede siz bilirsiniz

alttaki bende var normal olarak 144 hz geliyor ayarlardan hız aşırtma ile 165 hz yapılıyor ,bana kalırsa msi olanı alın hocam 170 hz ve pivot

ama illa ikisinden birisini alıcam diyorsanız alttakini alın üstteki e sporcu monitörü tn panel renkler çamur gibidir yinede siz bilirsiniz
tn panel hız olarak çok iyidir ghosting vs imkansız gibi birşey çok hızlı bir panel fakat renkleri kötü maalesef

KS

Poke Topu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26

tn panel hız olarak çok iyidir ghosting vs imkansız gibi birşey çok hızlı bir panel fakat renkleri kötü maalesef
Ustam arada 5ms var ve ben manga çizimi ile uğraşıyorum veyahut okumasıysa o yüzden 600tl fark ile asusu almanın mantıklı olup olmayacağını sordum msi Flat o da olabilir ama 4k arada 300tl gibi bir fark var galiba her neyse fiyata göre ilk attığım monitör olur mu hocam fiyatını çıkartır mı parasının hakkını verir mi

Msi da döndürülebiliyırsa onu alırım ama tabii ki hocam bana döndürülebilir olması lazım

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Ustam arada 5ms var ve ben manga çizimi ile uğraşıyorum veyahut okumasıysa o yüzden 600tl fark ile asusu almanın mantıklı olup olmayacağını sordum msi Flat o da olabilir ama 4k arada 300tl gibi bir fark var galiba her neyse fiyata göre ilk attığım monitör olur mu hocam fiyatını çıkartır mı parasının hakkını verir mi

Msi da döndürülebiliyırsa onu alırım ama tabii ki hocam bana döndürülebilir olması lazım
0.5 ms oyunlarda fark edilir sadece normal kullanımda fark edemezsiniz, ilkini alırsanız renkler soluk olacaktır o oyun monitörü hocam

0.5 ms oyunlarda fark edilir sadece normal kullanımda fark edemezsiniz, ilkini alırsanız renkler soluk olacaktır o oyun monitörü hocam
msi her türlü iyi olacaktır , yakınlarınızda vatan mağazası varsa gidip oradan alın ölü pixel vs çıkarsa sizin için iade&değişim kolay olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri