Bu monitör alınır mı tavsiye

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
0.5 ms oyunlarda fark edilir sadece normal kullanımda fark edemezsiniz, ilkini alırsanız renkler soluk olacaktır o oyun monitörü hocam

msi her türlü iyi olacaktır , yakınlarınızda vatan mağazası varsa gidip oradan alın ölü pixel vs çıkarsa sizin için iade&değişim kolay olur
hem msi monitör pivot/flat özelliği taşıyor ve ips panel sizi asla pişman etmez emin olun..
vatan mağazısından gidip alırsanız çok daha iyi olur

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
Tamamdır hocam eyw
birde eğer mağazadan alırsanız test ederken ghosting ışık sızması ve ölü pixel testlerinide yapın hocam , ghosting olduğunu sanmıyorum zaten ips panel fakat ışık sızması olabilir ips panellerde kronik sorundur ama çok sorun yaratacağını sanmam benim monitörümdede var.

_berkay

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
34
Hocam selamlar,
Attığınız Asus VG258QR monitör TN panel olduğu için renk doğruluğu çok iyi değildir diye tahmin ediyorum.
Çizim işleriyle uğraştığınız için kavisli monitörün önceliğiniz olmadığını ve dik durabilen pivot özelliği olan bir monitör aradığınızı göz önüne alırsak renk doğruluğu açısından IPS panellere yönelmeniz daha iyi bir tercih olur.
Şu monitörü buldum ancak model konusunda bir bilgim yok youtubeda incelemelerine bakabilir, imkanınız varsa mağazaya gidip görebilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2022-11-02 163936.png
    Ekran görüntüsü 2022-11-02 163936.png
    186.9 KB · Görüntüleme: 5
Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri