Bu Monitör Alınır Mı?

Habil

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Merhabalar,

Resimde görmüş olduğunuz monitörü almak istiyorum kullanan ve deneyimleyen yada bilgisi olanlar tavsiye eder misiniz bu fiyata alınır mı?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20220727-082557_Chrome.jpg
    Screenshot_20220727-082557_Chrome.jpg
    369 KB · Görüntüleme: 31
Moderatörün son düzenlenenleri:

Talha_Altin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Resimde görmüş olduğunuz monitörü almak istiyorum kullanan ve deneyimleyen yada bilgisi olanlar tavsiye edermisiniz bu fiyata alınırmı ?
Dostum bunun paneli tn sıkıntı yaşayabilirsin o yüzden tn yerine IPS panel tercih etsen daha iyi olur IPS panel de renkler daha canlı olur yani ucuz diye tn panel sakın alma pişman olursun mümkünse va panel yada IPS panel al

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
va panellerin bu fiyat bandındakilerin birçoğunda ghosting sorunu var ips açık ara bence bütün panellerden daha iyidir fakat ips alırken de ekran parlaklık oranına dikkat et 250 nit bana düşük gelmişti bir önceki monitörümde iade edip 350 nit aldım

MGulcan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
va panellerin bu fiyat bandındakilerin birçoğunda ghosting sorunu var ips açık ara bence bütün panellerden daha iyidir fakat ips alırken de ekran parlaklık oranına dikkat et 250 nit bana düşük gelmişti bir önceki monitörümde iade edip 350 nit aldım
Ghosting sorunu ne demek

Ablak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
70
Merhabalar,

Resimde görmüş olduğunuz monitörü almak istiyorum kullanan ve deneyimleyen yada bilgisi olanlar tavsiye eder misiniz bu fiyata alınır mı?
TN panel bir monitör bence IPS bir monitör benim tercihim ama sen tercihine göre alabilirsin tabi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri