Soru Bu Monitör Alınır Mı ?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Attığım karşılaştırmada yazıyor.

AOC 1ms GTG gözüküyor bu büyük bir artı , az farkla Adobe RGB ve SRGB kapsamı daha yüksek. Ses girişi , USB-A girişi var. Ergonomik olarak daha iyi. Swivel , pivot ve yükseklik ayarı var.

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

AOC 1ms GTG gözüküyor bu büyük bir artı , az farkla Adobe RGB ve SRGB kapsamı daha yüksek. Ses girişi , USB-A girişi var. Ergonomik olarak daha iyi. Swivel , pivot ve yükseklik ayarı var.
teşekkür ederim.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
AOC 24G2ZU daha mantıklı olur.

Hocam bu montiör kontrast oranı 1000:1 benim kendi monitörüm de 1000:1 fakat aşırı yetersiz geliyor. Ben de 240hz monitör arıyorum.

Başka bir aoc modelinde 3000:1

Ters orantı mı var anlamadım ben şimdi 1000:1 mi daha iyi 3000:1 mi? Ayrıca en fiyat performans ips, 24,240hz monitör hangisi?

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Reis dün sipariş verdim aoc yi sinerji sitesinden.fakat ne telefonuma ne de gmailime herhangi bi mesaj gelmedi kargomne halde diye.sen hiç sinerjiden ürün aldınmı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Reis dün sipariş verdim aoc yi sinerji sitesinden.fakat ne telefonuma ne de gmailime herhangi bi mesaj gelmedi kargomne halde diye.sen hiç sinerjiden ürün aldınmı?
Hiç ürün almadım , nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Siteye üye olup aldıysanız siparişlerim kısmı elbet vardır , oraya bakın.

KS

Aloncy

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39
Hiç ürün almadım , nasıl çalışıyorlar bilmiyorum. Siteye üye olup aldıysanız siparişlerim kısmı elbet vardır , oraya bakın.
Sipariş onaylandı diyor sitesinde. Ama daha önce hiç böyle bişeyle karşılaşmadım herzaman mail yada sms den bilgilendiriliyordum. Tırstım mail fln gelmeyince

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri