Bu monitör alınırmı ?

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Bu Aoc monitörü sahibinden.comda 2.eli temiz 1000 TL ye buldum alınır mı?

Son düzenleme:

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam 1000 TL ye 2. El bunu alacağınıza ayda ortalama 300 TL taksitle en az 144 Hz ıps 24" bir monitör almaya ne dersiniz ?

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
60 Hz ürün belki o.c ile 70 75 arasına çıkabilir. Çok aman aman bir ürün değil. Dilerseniz alabilirsiniz. Sisteminiz neydi ?

KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
60 Hz ürün belki o.c ile 70 75 arasına çıkabilir. Çok aman aman bir ürün değil. Dilerseniz alabilirsiniz. Sisteminiz neydi ?

Monitöre çok para vermek istemiyorum 2K civarı alsam iyi olur

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Gerçi bu bütçeye 2. El ürünlere de bakabilirsin. Belki uyguna 144hz vb denk gelir.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
2.el olarak sahibinden param güvende ile alınabilinirmi monitörler den pek anlamam neye dikkat etmem lazım 2. El alırken
Ölü piksel olmamasına. Ghosting sorununu özellikle sor. Bağlantı slotlarınin görüntülerini iste. Kırık veya deforme var mı onu kontrol et. Param güvende de iade şansın var diye biliyorum. Bakarsın gelince videosunu çekersin. Sana denilmeyen şeyler varsa iade edersin.

KS

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
Eyvallah hocam sağol güzel monitör bulunca buraya atsam sizde bakarmısınız iyimidir diye
Ölü piksel olmamasına. Ghosting sorununu özellikle sor. Bağlantı slotlarınin görüntülerini iste. Kırık veya deforme var mı onu kontrol et. Param güvende de iade şansın var diye biliyorum. Bakarsın gelince videosunu çekersin. Sana denilmeyen şeyler varsa iade edersin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri