https://www.omen.com/tr/tr/displays/omen-27i.html
Hocam @Lory 2.el 5000 ne alınırmı yoksa varmı başka tavsiyeniz
5000 e sıfır bile alınmaz o monitör. 27 inç lazımsa buna bakabilirsin.https://www.omen.com/tr/tr/displays/omen-27i.html
Spu nün stoğu yok ama aynı modelin hoperlörsüz ve USB hubsuz halı var.Benim için 27 inç şart değil 5-6 k arası alınabilecek monitör olsun yeter ve siz g24spu/bk modelini öneriyordunuz onuda alabilirim ayrıca g24spu ve 27G2SP Arasında fark varmı
Attığım SP modelini.Peki siz 5-6 k fiyat bandında ne önerirsiniz
2. el ürün tavsiye etmiyorum o fiyatlara sıfır ürün bakmanız yerinde olur. Ama ürün olarak güzel üründür. Bene Omen by Hp 24'' modelini kullanıyorum bu zamana kadar kullandığım en güzel monitörlerden biri. Malzeme kalitesi vs çok iyi. Ayrıca sıfırı bile alınmaz demek üstelik herhangi bilgi vermeden ne kadar yanlış bir yöneltmedir. Bu zamana kadar msi ürünlerinden çok çektim. Asla msi marka ürün almam. Bende o monitörün sıfırı bile alınmaz diyip olaya girim mi yani.https://www.omen.com/tr/tr/displays/omen-27i.html
2. el ürün tavsiye etmiyorum o fiyatlara sıfır ürün bakmanız yerinde olur. Ama ürün olarak güzel üründür. Ben Omen by Hp 24'' modelini kullanıyorum bu zamana kadar kullandığım en güzel monitörlerden biri. Malzeme kalitesi vs çok iyi. Ayrıca sıfırı bile alınmaz demek üstelik herhangi bilgi vermeden ne kadar yanlış bir yöneltmedir. Bu zamana kadar msi ürünlerinden çok çektim. Asla msi marka ürün almam. Bende o monitörün sıfırı bile alınmaz diyip olaya girim mi yani.
Şunu da eklemek istiyorum 2.EL ürünün kalitesi ne durumda arızası vs var mı bakılmalı one göre alınabilir. 2. el ürünlerin birebir incelenmeden alınmasını tavsiye etmiyorum.
Bu forumda yüzlerce konu açılıyor ve ben hepsine bakıyorum. Hepsine kaynak atmak ile uğraşırsım biraz zahmetli olur değil mi?2. el ürün tavsiye etmiyorum o fiyatlara sıfır ürün bakmanız yerinde olur. Ama ürün olarak güzel üründür. Bene Omen by Hp 24'' modelini kullanıyorum bu zamana kadar kullandığım en güzel monitörlerden biri. Malzeme kalitesi vs çok iyi. Ayrıca sıfırı bile alınmaz demek üstelik herhangi bilgi vermeden ne kadar yanlış bir yöneltmedir. Bu zamana kadar msi ürünlerinden çok çektim. Asla msi marka ürün almam. Bende o monitörün sıfırı bile alınmaz diyip olaya girim mi yani.
Şunu da eklemek istiyorum 2.EL ürünün kalitesi ne durumda arızası vs var mı bakılmalı one göre alınabilir. 2. el ürünlerin birebir incelenmeden alınmasını tavsiye etmiyorum.
Kaynak atmak zorunda değilsin. Birkaç şey belirtmen yeterli olurdu. Ayrıca ben markaya göre yorum yapmıyorum sizler gibi demek... ben marka bağımlısı veya fanı değilim. Bu işten anlamadığımı msi almam dememle ortaya çıkartman çok güzel bir dedektiflik. Sende aldığın 10dan fazla msi ürününde sorun yaşayıp iade etsen yada kullanamayıp kenara atsan yada sorunlu şekilde kullanmaya devam etsen aynısını derdin kanımca. Benim bir markayı sevip sevmemem kimseyi alakadar etmez. Kimseye markaya bakarak bu alınmaz da demem. Dikkat ettiysen arkadaşa msi alınmazda demedim.Bu forumda yüzlerce konu açılıyor ve ben hepsine bakıyorum. Hepsine kaynak atmak ile uğraşırsım biraz zahmetli olur değil mi?
Tabii gerektiğinde detayını da atarız:
750:1 gibi çöp bir kontrast oranı var. Renk kalitesi için en önemli değerdir kontrast.![]()
HP OMEN 27i Review
The HP OMEN 27i is a great gaming monitor. It has an outstanding response time, resulting in clear motion when gaming, as well as low input lag for a responsive ...www.rtings.com
Kalibre etmeden renk doğruluğu düşük.
Overshoot oranı çok fazla, özellikle siyah renklerde çok rahatsız edebilir.
İnput lag oranı da fazla. İnput lag çevre bileşenlerinin monitörde ki MS değeridir.
Bu sorunları dışında pek bir olayı yok. Gamutlar normal seviyede, yansımalar ideal, gtg MS değeri ideal, malzeme kalitesi iyi, tekdüzelik ve görüş açıları güzel. Benim için tek artısı 10bit olması.
Ben markaya göre yorum yapmıyorum sizler gibi. Araştırıp karşılaştırıyorum ve ona göre öneriyorum. Ben asla msi almam demeniz zaten bu işten anlamadığınızı gösteriyor.
Bana yanlış yönlendirme yaptığımı söylemişsin. Sonrada önerdiğim ürünü kastederek ben de msi almam diyip bunun da sıfırı alınmaz diye atlıyım o zaman demişsin. Yani burada bana yanlış bilgi veriyorsun dermiş gibi anladım ben.Kaynak atmak zorunda değilsin. Birkaç şey belirtmen yeterli olurdu. Ayrıca ben markaya göre yorum yapmıyorum sizler gibi demek... ben marka bağımlısı veya fanı değilim. Bu işten anlamadığımı msi almam dememle ortaya çıkartman çok güzel bir dedektiflik. Sende aldığın 10dan fazla msi ürününde sorun yaşayıp iade etsen yada kullanamayıp kenara atsan yada sorunlu şekilde kullanmaya devam etsen aynısını derdin kanımca. Benim bir markayı sevip sevmemem kimseyi alakadar etmez. Kimseye markaya bakarak bu alınmaz da demem. Dikkat ettiysen arkadaşa msi alınmazda demedim.
Yanlış bilgi verdin demedim, zaten bilgi vermedin bunun sıfırı bile alınmaz dedin. Açıkcası ben bilgi almak istesem bu cevap beni tatmin etmez. Nedenini sorardım yani.Bana yanlış yönlendirme yaptığımı söylemişsin. Sonrada önerdiğim ürünü kastederek ben de msi almam diyip bunun da sıfırı alınmaz diye atlıyım o zaman demişsin. Yani burada bana yanlış bilgi veriyorsun dermiş gibi anladım ben.
Bunun nedenini yukarıda açıkladım. Tatmin olmazsa yine yukarıdaki gibi açıklarım söylemesi yeter.Yanlış bilgi verdin demedim, zaten bilgi vermedin bunun sıfırı bile alınmaz dedin. Açıkcası ben bilgi almak istesem bu cevap beni tatmin etmez. Nedenini sorardım yani.