Soru Bu Monitör Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

MrPadfoot

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Oyun amaçlı değil, genel kullanım için nasıldır sizce? 4ms ve 60hz olması 4k çözünürlüğü ne kadar kötü etkiler? Ekranının büyüklüğü ve 4k olması açısından multimedya olarak iyi iş çıkarır mı? yoksa 4ms ve 60hz multimedya kullanımı da etkiler mi? Bana fiyatı uygun geldi 5k ya düşerse tadından yenmez gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?

Gayet güzel bence oyun oynamak için kullanmayacaksan alabilirsin ips mı göremedim ama ips ise tadından yenmez acaba sisteminiz ne 4k yi kaldırabilecek mı merak ettim

erdem_guldur

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
62
32' te 4K çöznürlük biraz fazla kaçabilir. Tüm uıygulamalarda scale arttırman gerekir. Ben 32' 2K kullanıyorum, burda bile bazen scale Up yapmam gerekiyor bazı uygulamalarda. Multimedya oalrak bir sıkıntı çıkarmaz. Çoğu video 30 FPS veya 60 FPS oluyor. O yüzden 60Hz sıkıntı çıkarmaz.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Oyun amaçlı değil, genel kullanım için nasıldır sizce? 4ms ve 60hz olması 4k çözünürlüğü ne kadar kötü etkiler? Ekranının büyüklüğü ve 4k olması açısından multimedya olarak iyi iş çıkarır mı? yoksa 4ms ve 60hz multimedya kullanımı da etkiler mi? Bana fiyatı uygun geldi 5k ya düşerse tadından yenmez gibi geliyor. Yanlış mı düşünüyorum?

fps oyunları cok oynanmicaksa alınır

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri