Bu monitör nasıl

Mehmetab

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5

2. El 3500tlye alacağım, sizce değer mi? Pek anlamadığım için sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

2. El 3500tlye alacağım, sizce değer mi? Pek anlamadığım için sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
hocam 2el fiyatı bana yüksek geldi ama piyasası öyle eğerki 27 inç şart değilse sıfır monitör alınır o fiyata

egpower

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Epey sitesinde NVIDIA G-SYNC özelliğini göremedim tekrar bir kontrol et derim. 3500 TL bandında daha yüksek "Hz" alabileceğin modeller bulunmakta ve de son olarak da üretim yılı 2019 görünüyor daha güncel monitörlere de bakabilirsin...

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Epey sitesinde NVIDIA G-SYNC özelliğini göremedim tekrar bir kontrol et derim. 3500 TL bandında daha yüksek "Hz" alabileceğin modeller bulunmakta ve de son olarak da üretim yılı 2019 görünüyor daha güncel monitörlere de bakabilirsin...
ms ve hz olarak gayet iyi eski monitör heralde satışta yok ama 27 inç ips 1ms 144hz monitör için güzel fiyat biraz daha fiyatta düşülürse alınır

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ekran kartı Nvidia değilse G SYNC gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri