Soru Bu Monitör Sizce Nasıl

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69

Mrcoffee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

HDR10, %94 NTSC, 8 bit (6 bit + FRC), Flicker-Free, %132 sRGB, %90 DCI-P3, Anti-Glare
2W x 2, 1 x Ses Çıkışı (3.5 mm)
0.5 ms MPRT - 1ms GTG
Pivot Var

Böyle bir monitör var sizce nasıl ?

Başka önerileride bekliyorum ?
Hocam fotoğrafta 165hz yazıyor site başlığında 180hz. Genel olarak soyluyorum bence daha iyi bi monitör bulabilirsiniz

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
24 inç modeli çok kötüydü. 27 inç modeline de pek güvenmezdim.

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
24 inç modeli çok kötüydü. 27 inç modeline de pek güvenmezdim.
arasında baya fark var zaten
NTSC: 72% size (Typ)
sRGB: 104% size (Typ)
2.6ms gtg

ben monitör seçemiyorum ya 1080p seçeneklerinde 5.8k ya kadar adam akıllı bir monitör yok mu şimdi

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
arasında baya fark var zaten
NTSC: 72% size (Typ)
sRGB: 104% size (Typ)
2.6ms gtg

ben monitör seçemiyorum ya 1080p seçeneklerinde 5.8k ya kadar adam akıllı bir monitör yok mu şimdi
Alabiliyorsan direkt al derim.

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Alabiliyorsan direkt al derim.
bunun ne artı özelliği var
1000:1
%126 srgb %89 adobe rgb %96 ntsc
4 ms gtg

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Sitede yazanlar çoğu zaman doğru değildir. Gerçek değerler için incelemelere bakmalısın.
inceleme atar mısın benimkinin ? o zaman. Yada senin önerdiğin monitörün
Baktığım site Display Specifications

Son düzenleme:
KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Benim attığım monitör var mı bunun gibi
Yeni çıktığı için tam olarak yok.
Amazondaki modelde hoperlör bulunmuyor onda göre. İtopyadaki hakkında fikrim yok ama büyük ihtimal aynı model değildir parlaklığı daha az.

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Yeni çıktığı için tam olarak yok.

Amazondaki modelde hoperlör bulunmuyor onda göre. İtopyadaki hakkında fikrim yok ama büyük ihtimal aynı model değildir parlaklığı daha az.
bu nedir ya isimler aynı ama birinde hoparlör yok diğeri va felan isimlerini daha farklı yapamıyorlar mıydı ?

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
24g2spu şuan piyasadaki en iyisi diyebilirim. stoğa zor geliyor zaten bence al geç.
nereden alayım ?
Amazon mu itopya mı?
Fazlada bütçemi zorlamak istemiyorum ya 6 k ya yakın para verceğim 2k bile olmayacak tabi zaten 2k ya o fiyatlarda yokda baya yaklaşmış olacağım ya.

fat88

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bende yakın zamanda monitör aldım 6kya kadar fiyatı olan 2 kere iade etmek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. Hepsiburadadan aldım iade aldılar hep. Sonunda Omen by Hp 24'' modelini aldım. Bu monitörün kendi fiyatındaki monitörlerden artısı ise gerçek 8bit panel olması. Renkler gayet iyi. Ayrıca monitörün içinden çıkan kablo ve monitörün kendi malzeme kalitesi de çok iyi bu modelden önce aldığım lenovo legion 27'' modelinin içinden çıkan kablolar ucuzluktan alınan kablolara benziyordu monitörün kendi malzemeside çok iyi değildi.
Hangi modeli alırsanız alın umarım benim gibi sorun yaşamazsınız gerçekten sinir hastası oldum 1 ayda

KS

dombikpanda61

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
69
Bende yakın zamanda monitör aldım 6kya kadar fiyatı olan 2 kere iade etmek zorunda kaldım bazı nedenlerden dolayı. Hepsiburadadan aldım iade aldılar hep. Sonunda Omen by Hp 24'' modelini aldım. Bu monitörün kendi fiyatındaki monitörlerden artısı ise gerçek 8bit panel olması. Renkler gayet iyi. Ayrıca monitörün içinden çıkan kablo ve monitörün kendi malzeme kalitesi de çok iyi bu modelden önce aldığım lenovo legion 27'' modelinin içinden çıkan kablolar ucuzluktan alınan kablolara benziyordu monitörün kendi malzemeside çok iyi değildi.
Hangi modeli alırsanız alın umarım benim gibi sorun yaşamazsınız gerçekten sinir hastası oldum 1 ayda
aldığınız ürünün modelini atar mısınız

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri