https://www.itopya.com/gamebooster-...hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 bu monitörü aldım itopyadan ama başlıktada belirttim açamıyorum neden yada nerden açılıyor yardın edin kutuda böyle bir özellik var ama bulamıyorum
Hangi kablo ile bağladın ?https://www.itopya.com/gamebooster-...hdmi-dp-fhd-ss-ips-flat-gaming-monitor_u21274 bu monitörü aldım itopyadan ama başlıktada belirttim açamıyorum neden yada nerden açılıyor yardın edin kutuda böyle bir özellik var ama bulamıyorum
display port hocamHangi kablo ile bağladın ?
hocam o yer bende yok hiçResimdeki bölüm yok mu sizde? Monitör osd menüsünü kontrol edin, bazı monitörlerde ayarı olup kapalı olarak geliyor. Display portların ikisi de Gsync destekliyormuş.
Dediğim gibi monitör menüsünü kontrol edin, orda kapalıdır başka neden olamaz benim aklıma gelmiyor açıkçası.hocam o yer bende yok hiç
Monitör altındaki tuşlara basın, M diye bir tuş var büyük ihtimal. Aşağı yukarı ile menüleri gezin. "Diğer" menüsünde GSync ayarının olması lazım. Ordan girip açık hale getirin.Ekli dosyayı görüntüle 21122
böyle hocam bulamadım kusura bakmayın
beni yönlerdirseniz söyle yap böyle yap diye yada çözümünü bilen bi yardın etsın
bekleyın bakıyorumMonitör altındaki tuşlara basın, M diye bir tuş var büyük ihtimal. Aşağı yukarı ile menüleri gezin. "Diğer" menüsünde GSync ayarının olması lazım. Ordan girip açık hale getirin
yok hocam sizde ne varsa aynıları bende varŞöyle resim de atayım. Resimde hdmi ile bağlandığından FreeSync yazıyor, sizde Gsync orda yazması lazım.
Benimde internetten görsel olarak bulup gösterebildiğim bu kadar ne yazık ki. DP kablosunu 1. porta takın değilse. Başka diyecek bir çözümüm yok. İncelemesinin yapıldığı bir konu var internette, kullanan kişilere sorabilirsiniz. Yani başka kablo denemekten başka da çözüm kalmadı gibi, kablodan olacağını da düşünmüyorum ben.yok hocam sizde ne varsa aynıları bende var
deniyorum hemenBenimde internetten görsel olarak bulup gösterebildiğim bu kadar ne yazık ki. DP kablosunu 1. porta takın değilse. Başka diyecek bir çözümüm yok. İncelemesinin yapıldığı bir konu var internette, kullanan kişilere sorabilirsiniz. Yani başka kablo denemekten başka da çözüm kalmadı gibi, kablodan olacağını da düşünmüyorum ben.
Freesync'i açmayı denermisiniz? Bu sefer olacaktır bence.deniyorum hemen
Bizde öğrenmiş oldukfreesync i açınca uyumlu hale geldi hocam sagolun tekrardancansınız