Bu monitörü aldım pişman olur muyum?

erendemirgök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Geçtiğimiz günlerde PCH Medal x3 hazır sistemi aldım ve aceleye kapılıp hızlı bir şekilde fiyatını uygun gördüğüm bir monitör aldım sizce monitörden pişman olur muyum?

DEEAA7-D1-901-E-4-D1-F-A0-E3-8-A1-AA44118-BC.png

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Bu monitörü aldım pişman olur muyum?

Yani çok başarılı bir ürün değil ama iş görür. Birde kaç paraya aldığınız önemli tabi.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Monitörün TN panel olması harici bir problem gözükmüyor. Sanırım ucuza aldınız, fiyatına göre iyi performans verecektir. Güle güle kullanın.

KS

erendemirgök

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
RE: Cvp: Bu monitörü aldım pişman olur muyum?

ugur.gozaydin' Alıntı:
Yani çok başarılı bir ürün değil ama iş görür. Birde kaç paraya aldığınız önemli tabi.

2200tl gibi bir rakama almıştım sizce pişman eder mi yoksa yeterli mi şimdilik? Bu fiyatlara daha iyisini alabilir miyiz ? Mesela şu ürün var ve 2000tl 

https://www.itopya.com/viewsonic-24...82eBWNB8i70pkCMaG7rhIf5Nx-KhcHkxoCbsAQAvD_BwE

Art' Alıntı:
Monitörün TA panel olması harici bir problem gözükmüyor. Sanırım ucuza aldınız, fiyatına göre iyi performans verecektir. Güle güle kullanın.

Ta panel nedir tam olarak ben çok fazla teknik özelliklerden anlamıyorum daha çok oyuna yönelik bilgim var pişman etmez umarım zaten ilerde yanına bir tanede 240 veya 165 hz monitör alacağım 6 ay sonra

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Yanlış yazmışım TN panel olacak. TN panel görüntü kalitesinden kısarak daha hızlı bir ekran amaçlar. Daha çok rekabetçi oyun oynayan insanlar tercih ederler.

Görüntü kalitesinin en iyi olduğu panellerden birisi ve en ulaşabilir olanı IPS paneller. Fakat ucuz olan panellerin giriş gecikmesi yüksek olabiliyor.

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326

Ürün rekabetçi oyunlara uygun tasarlanmış. Sorunsuz kullanabilirsiniz.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757

Dostum bi tık pahalı gibi aldığın fiyat , geçen hafta o fiyatlara ıps panel 24 ınc asus tuf monitörler satıldı. Amazondan almışsın , koşulsuz şartsız iade edip indirim kovalayabilirsin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri