- Tepki
- 6
Ürünler iyi belk başka yerde daha ucuzları da alınabilir rival 3 ü kullanıyorum memnunum.
Rival 3 gen tr de 450 liraydı ordan da bakabilirsiniz.
güzel ürünler ama pahalı
mousepad olarak steelseries önermem aşağıda ki modeli alabilirsiniz bende kullanıyorum steelseries'i de 1 yıl kullandım bunu da bir kaç haftadır kullanıyorum çok daha iyi
Hocam şimdi bende mouse pad alıcam da ondan merak ettim. Steeleries'i neden önermiyorsunuz? Yani bir mousepad diğerinden nasıl daha iyi olabilir? Daha uzun yıllar dayanır vs mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. alırken neyine dikkat edersiniz ? Ben sadece üstündeki resme bakarım birde boyutunamousepad olarak steelseries önermem aşağıda ki modeli alabilirsiniz bende kullanıyorum steelseries'i de 1 yıl kullandım bunu da bir kaç haftadır kullanıyorum çok daha iyi
Boyut elbet önemli zaten benim önerdiğim 5cm falan daha büyük. Steelseries mousepadler'de çok çabuk beyazlaşma oluyor ama önerdiğimde öyle bir sorun yok ve her yerde eşit düzeyde kayıyor steelseries'de bi yerde yağ gibi kayarken bir yerde kaydıramıyorsunuz bile daha çok fazla fark var yani benim attığıma bakabilirsiniz düz siyah versiyonu da varHocam şimdi bende mouse pad alıcam da ondan merak ettim. Steeleries'i neden önermiyorsunuz? Yani bir mousepad diğerinden nasıl daha iyi olabilir? Daha uzun yıllar dayanır vs mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. alırken neyine dikkat edersiniz ? Ben sadece üstündeki resme bakarım birde boyutuna![]()
Mousepad kişisel bir tercihdir.Hocam şimdi bende mouse pad alıcam da ondan merak ettim. Steeleries'i neden önermiyorsunuz? Yani bir mousepad diğerinden nasıl daha iyi olabilir? Daha uzun yıllar dayanır vs mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. alırken neyine dikkat edersiniz ? Ben sadece üstündeki resme bakarım birde boyutuna![]()