Soru Bu Mouse Ve Mouse Pad Iyi Mi ? (Mart 2023)

Berkaykzgl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Screenshot_20230327_150841_Chrome.jpg

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
mousepad olarak steelseries önermem aşağıda ki modeli alabilirsiniz bende kullanıyorum steelseries'i de 1 yıl kullandım bunu da bir kaç haftadır kullanıyorum çok daha iyi
Hocam şimdi bende mouse pad alıcam da ondan merak ettim. Steeleries'i neden önermiyorsunuz? Yani bir mousepad diğerinden nasıl daha iyi olabilir? Daha uzun yıllar dayanır vs mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. alırken neyine dikkat edersiniz ? Ben sadece üstündeki resme bakarım birde boyutuna :D

FronX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Hocam şimdi bende mouse pad alıcam da ondan merak ettim. Steeleries'i neden önermiyorsunuz? Yani bir mousepad diğerinden nasıl daha iyi olabilir? Daha uzun yıllar dayanır vs mi? Bilmediğimden soruyorum gerçekten. alırken neyine dikkat edersiniz ? Ben sadece üstündeki resme bakarım birde boyutuna :D
Boyut elbet önemli zaten benim önerdiğim 5cm falan daha büyük. Steelseries mousepadler'de çok çabuk beyazlaşma oluyor ama önerdiğimde öyle bir sorun yok ve her yerde eşit düzeyde kayıyor steelseries'de bi yerde yağ gibi kayarken bir yerde kaydıramıyorsunuz bile daha çok fazla fark var yani benim attığıma bakabilirsiniz düz siyah versiyonu da var

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Mousepad kişisel bir tercihdir.
Genel olarak 3 yüzeye ayrılsada 3 yüzey içinde bir sürü fark olur kalite değişir.
90x40-70x30 mousepadler speed yüzey olur ve oyun için önerilmez

Speed
Hybrid
Control

Speed yüzey kaygan bir yüzeydir
Control ise daha kontrollü daha yavaşdır daha iyi kontrol sağlar
Hybrid ikisi arasındadır

Kısaca yüzey farkları var
Kullanılan kumaşa ve dikiş türünede dikkat etmek gerekir

Ek olarak ss qck modelleri edge olan hariç çabuk bozulur

Ss qck modelleri pürüzsüz bir yapıdadır. Klasse ise mikrofiber dokumaya sahip olup pürüzlüdür

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri