Soru Bu Nasıldır ?

Emir Nazmii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Herkese iyi akşamlar. 2 hafta içinde alacağım
aklımda bu var. F1 23 benzeri oyunlarda 60 fps üzeri sabit alir mı? Sizce nasıldır

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1080P Ekrana sahip olduğundan çok rahat oynatabilir diye düşünüyorum ama fiyatı 42K ise tercih edilmemeli bence , yüksek.

KS

Emir Nazmii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
1080P Ekrana sahip olduğundan çok rahat oynatabilir diye düşünüyorum ama fiyatı 42K ise tercih edilmemeli bence , yüksek.
ailem ile alacağım için bilindik markalardan almamı istiyorlar ama sizin öneriniz nedir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Daha öncede önermiştim diye hatırlıyorum. Daha uyguna daha güçlü işlemcili hâli bulunuyor.

Eğer bilinir olsun derseniz Asus bakılabilir ama işlemcisi Excalibur'a kıyasla düşüktür , belirteyim.

Fiyatı biraz daha yüksek ama 64GB Ram ve 2TB SSD olan diğer Excalibur'da değerlendirilebilir.

Senolix

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
Herkese iyi akşamlar. 2 hafta içinde alacağım
aklımda bu var. F1 23 benzeri oyunlarda 60 fps üzeri sabit alir mı? Sizce nasıldır
MSI dizüstü bilgisayar benim bir tanıdığım kullanmıştı tabi ki sizin ürün ile alakası yok fakat çok sıkıntılar yaşamıştı ve servisten pek beklediği desteği de alamamıştı diye hatırlıyorum aklınıza fitne düşürmek istemem tabi ama bunu da bir göz önünde bulundurun derim. Asus kullanan tanıdıklarımın hiç bir şikayeti olmadı çevremdekilere göre sadece marka kalitesi olarak yorumladım :)

KS

Emir Nazmii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Daha öncede önermiştim diye hatırlıyorum. Daha uyguna daha güçlü işlemcili hâli bulunuyor.

Eğer bilinir olsun derseniz Asus bakılabilir ama işlemcisi Excalibur'a kıyasla düşüktür , belirteyim.

Fiyatı biraz daha yüksek ama 64GB Ram ve 2TB SSD olan diğer Excalibur'da değerlendirilebilir.

Hocam baktım ama içime en çok sinen msi olan kötü bi laptop mudur

KS

Emir Nazmii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
MSI dizüstü bilgisayar benim bir tanıdığım kullanmıştı tabi ki sizin ürün ile alakası yok fakat çok sıkıntılar yaşamıştı ve servisten pek beklediği desteği de alamamıştı diye hatırlıyorum aklınıza fitne düşürmek istemem tabi ama bunu da bir göz önünde bulundurun derim. Asus kullanan tanıdıklarımın hiç bir şikayeti olmadı çevremdekilere göre sadece marka kalitesi olarak yorumladım :)
normalde asus 4070 li bi laptop alacaktim ama ni Anda 5K zam geldi

Kötü demedim ama donanım karşılaştırması yaptığımızda sonuçlar ortada.
donanım olarak önde ama kararsız kaldım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri