Bu Ne Ve Neden Güncellenmiyor?

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
iyi forumlar herkese yaklaşık 1 aydır bir kaç günde bir denedim bu şeyi güncellemeyi lakin hep hata verdi biraz google üzerinden bakındım ama bir şey bulamadım bu neden güncellenmiyor ne yapmam lazım ?

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (47).png
    Ekran Görüntüsü (47).png
    323.8 KB · Görüntüleme: 19

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
Son gelen güncellemeyi geri çekmiş olabilirler. Güncelleme yarıda kesilip sorun çıkarmış olabilir. son güncellemeyi kaldırıp bidaha almayı deneyebilirsin.(her şey yolundaysa çok takılma güncelleme sürekli almak iyi değil). windows+r çalıştır komutuna services.msc yazıp en alt kısımdan windows update devre dışı bırak sonra tekrar aç sonra buraya gir bir daha tarat.

Bunları deniyebilirsin illaki güncelliyim diyorsan

KS

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Son gelen güncellemeyi geri çekmiş olabilirler. Güncelleme yarıda kesilip sorun çıkarmış olabilir. son güncellemeyi kaldırıp bidaha almayı deneyebilirsin.(her şey yolundaysa çok takılma güncelleme sürekli almak iyi değil). windows+r çalıştır komutuna services.msc yazıp en alt kısımdan windows update devre dışı bırak sonra tekrar aç sonra buraya gir bir daha tarat.

Bunları deniyebilirsin illaki güncelliyim diyorsan
Herşey yolunda ama neden olmadığını sadece merak etmiştim deneyeceğim olmazsa da sorun olmaz artık teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri