bu nedir ben anlamadım sade pro versiyonu yokmu microsoftun kendi sitesinde
E Enes Şimşek Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 340 Tepki 27 3 May 2023 #1 bu nedir ben anlamadım sade pro versiyonu yokmu microsoftun kendi sitesinde
tükenişler Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 23 Mar 2023 Mesajlar 614 Tepki 256 3 May 2023 #2 Editli sürüm indirmişsiniz bu kendi sitesindeki değil
A agathusia Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 10 Eyl 2022 Mesajlar 1,001 Tepki 224 Konum Edirne 3 May 2023 #3 yanlış indirilmiş. Muhtemelen orjinali de değil.
KS E Enes Şimşek Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 340 Tepki 27 3 May 2023 Konu Sahibi #4 agathusia' Alıntı: yanlış indirilmiş. Muhtemelen orjinali de değil. Genişletmek için tıkla ... Servet Sayar' Alıntı: Editli sürüm indirmişsiniz bu kendi sitesindeki değil Genişletmek için tıkla ... indirmedim int gördüm performans veriyormuş doğrumu size sormadan indirmek istemedim
agathusia' Alıntı: yanlış indirilmiş. Muhtemelen orjinali de değil. Genişletmek için tıkla ... Servet Sayar' Alıntı: Editli sürüm indirmişsiniz bu kendi sitesindeki değil Genişletmek için tıkla ... indirmedim int gördüm performans veriyormuş doğrumu size sormadan indirmek istemedim