D Doğuşcan Kılıç Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 20 Tepki 0 23 May 2017 #1 Merhaba hocalar. Dün internette gezinirken bir bilgisayara denk geldim fiyatı vs kafamda yer etti sizlere de sorayım dedim sizce bu Notebook alınır mı ? Alınırsa eksileri neler olur ? ilerleyen süreçte SSD takılır mı ya da RAM arttırılır mı ? Teşekkürler.
Merhaba hocalar. Dün internette gezinirken bir bilgisayara denk geldim fiyatı vs kafamda yer etti sizlere de sorayım dedim sizce bu Notebook alınır mı ? Alınırsa eksileri neler olur ? ilerleyen süreçte SSD takılır mı ya da RAM arttırılır mı ? Teşekkürler.
KS D Doğuşcan Kılıç Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 20 Tepki 0 23 May 2017 Konu Sahibi #2 Expert' Alıntı: link vs yokmu veya marka model Genişletmek için tıkla ... Link ekledim Notebook diye
KS D Doğuşcan Kılıç Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 20 Tepki 0 23 May 2017 Konu Sahibi #3 Expert' Alıntı: Doğuşcan Kılıç' Alıntı: Link ekledim Notebook diye Genişletmek için tıkla ... bu paraya alınır bu oyunlarda akıcı olmaz ısınma sorunları yaşarsın işlemci amd ekran kartı amd Genişletmek için tıkla ... Oynadığım oyun browser games (Darkorbit) fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum ssd takılırmı ve ram arttırımı mümkün mü ?
Expert' Alıntı: Doğuşcan Kılıç' Alıntı: Link ekledim Notebook diye Genişletmek için tıkla ... bu paraya alınır bu oyunlarda akıcı olmaz ısınma sorunları yaşarsın işlemci amd ekran kartı amd Genişletmek için tıkla ... Oynadığım oyun browser games (Darkorbit) fazla sıkıntı olacağını sanmıyorum ssd takılırmı ve ram arttırımı mümkün mü ?
KS D Doğuşcan Kılıç Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 21 Şub 2017 Mesajlar 20 Tepki 0 23 May 2017 Konu Sahibi #4 yardımlarınız için teşekkürler.