Bu özel durum için tavsiyeleriniz nelerdir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Konuyu biraz okudum da ilk 7500tl bütçeye sistem istemişsiniz şimdi 15k bütçeye sistem arıyorsunuz doğru mu ?

Yukarıda önerilen Hero sistem aslında iyidir. Ram markasını bilmiyor olabilirsiniz ama GoodRam kötü ve tercih edilemeyecek bir marka da sayılmaz. Bu bütçeye başka alternatif istiyorsanız Hyperion sistemi öneririm ama Hero ya göre daha az performans verir haberiniz olsun.

14.499TL

Son düzenleme:
KS

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Hocam şöyle elimdeki sistemi 7500 e biraz daha iş görür bir hale getirmek istiyordum aslında ama pek memnun değilmiş ondan sonra mecburi bütçe arttırmak zorunda kaldım. Eğer tavsiye vermek isterseniz incelikle birinci seçenek için he sizde olmaz 7500 e bu sistemi az çok adam edemeyiz derseniz diğer bütçe için hocam

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Hocam şöyle elimdeki sistemi 7500 e biraz daha iş görür bir hale getirmek istiyordum aslında ama pek memnun değilmiş ondan sonra mecburi bütçe arttırmak zorunda kaldım. Eğer tavsiye vermek isterseniz incelikle birinci seçenek için he sizde olmaz 7500 e bu sistemi az çok adam edemeyiz derseniz diğer bütçe için hocam
Sizdeki sistem bileşenleri eski olduğundan ona yatırım yapmak mantıklı olmaz. 5600G APU sistem alsanız bile neredeyse her oyunu oynatır ve ileride RTX3070 taksanız yine kullanılır. 15K Bütçe ise yukardaki mesajıma ekledim Hero sistem şuan en mantıklısı. Eğer onu almak istemezseniz Hyperion sistemde alınabilir ama Hero ya göre ciddi FPS farkı oluşur.

KS

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Teşekkür ederim hocam sanırım uzun vadeli bir sistem olarak bu hero sistem mantıklı hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri