Bu Paraya Daha Iyisi Alınır Mı?

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Arkadaşlar 7.700tl ye AOC Q27G2S almak mı yoksa bu paraya (+-500₺) daha iyi bir tavsiyeniz var mı? (Oyun asla oynanmayacak, ofiste günlük kullanım için)

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
Arkadaşlar 7.700tl ye AOC Q27G2S almak mı yoksa bu paraya (+-500₺) daha iyi bir tavsiyeniz var mı? (Oyun asla oynanmayacak, ofiste günlük kullanım için)
oyun oynanmayacaksa hz pek önemli değil belirttiğiniz monitör ise oyuncu monitörü, çözünürlük önemli ise https://www.hepsiburada.com/samsung...43dm702uuxuf-p-HBCV00006RAXVE?magaza=Nethouse buna bakabilirsiniz, genelde ofiste orta hâlli monitörler kullanılır bu bütçeye çıkmaya bile gerek yok benim bildiğim?

KS

piroemir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
oyun oynanmayacaksa hz pek önemli değil belirttiğiniz monitör ise oyuncu monitörü, çözünürlük önemli ise https://www.hepsiburada.com/samsung...43dm702uuxuf-p-HBCV00006RAXVE?magaza=Nethouse buna bakabilirsiniz, genelde ofiste orta hâlli monitörler kullanılır bu bütçeye çıkmaya bile gerek yok benim bildiğim?
bu bir şaka olmalı :D 43 inç monitörü ofiste ne yapalım biz

LG'nin panelleri çok kaliteli. Yıllarca hep aynı markadan alıp kullandım. Tavsiye ederim.
daha önce lg monitör kullandım ama nedense genel olarak hep bi siyahları gri gösterme sorunu var. va panel de kullandım ips de.

GravediggerDemon

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
93
bu bir şaka olmalı :D 43 inç monitörü ofiste ne yapalım biz

daha önce lg monitör kullandım ama nedense genel olarak hep bi siyahları gri gösterme sorunu var. va panel de kullandım ips de.
Şaka değil, biraz büyük ama bu monitörü kullanan ofisde çalışan tanıdıklarım var, herkesin kullanım amacına göre değişir, ve siyahları gri göstermesin istiyorsanız oled almalısınız ama fiyatlar mâlum, ya da bende önceden 2K 170hz va panel msi kullanıyordum siyahlar gri gözüküyordu şuan yine Va panel 4K 240hz kullanıyorum ama monitör özellik bakımından dolu dolu olduğu için eski monitörümdeki kadar grileşmiyor siyahlar, çok daha siyah gözüküyor ama yine fiyatları yüksek

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri