Soru Bu Parçalar İyi Mi?

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Monitör: Samsung 24" 144Hz 1Ms
Mouse: Logitech G203
Kulaklık: Rampage R36 Drop
Toplam Fiyat: 4597 TL

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ama internetten almayacağım ve bunlar set değil o yüzden fiyat böyle
Samsung'un paneli kötü aşağıdaki daha iyi
Diğer ürünlere gelirsek
Kulaklık daha iyi
Mouse olarak

Alacağın ürünleri önermem şahsen hele de monitörü.

KS

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Samsung'un paneli kötü aşağıdaki daha iyi
Diğer ürünlere gelirsek
Kulaklık daha iyi
Mouse olarak

Alacağın ürünleri önermem şahsen hele de monitörü.
İnternetten alamayacağımı söylemiştim ama. Hocam bunu herkese yapıyorsunuz millete internetten öneriyorsunuz, tamam hadi çok güvenilir diyelim. Hadi bi aksilik oldu, kişide istek mistek kalmıyor o olaydan sonra. Bunu bizzat yaşadım

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
İnternetten alamayacağımı söylemiştim ama. Hocam bunu herkese yapıyorsunuz millete internetten öneriyorsunuz, tamam hadi çok güvenilir diyelim. Hadi bi aksilik oldu, kişide istek mistek kalmıyor o olaydan sonra. Bunu bizzat yaşadım
Dediğinizi gördüm ben zaten linkleri örnek olarak atıyorum kb ama ben burada en iyi önerileri yapmak zorundayım Mouse olarak iyi seçim ama monitör olarak kalitesiz eğer ürünleri mağazada bulabilirseniz alın diye önerdim.Ben burada kimsenin mağdur olmasını istemem ben internetten sipariş veriyorum sorun yaşamıyorum.

KS

xraitan3347

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
Dediğinizi gördüm ben zaten linkleri örnek olarak atıyorum kb ama ben burada en iyi önerileri yapmak zorundayım Mouse olarak iyi seçim ama monitör olarak kalitesiz eğer ürünleri mağazada bulabilirseniz alın diye önerdim.Ben burada kimsenin mağdur olmasını istemem ben internetten sipariş veriyorum sorun yaşamıyorum.
Peki sizi de anlıyorum. Monitörü dediğinizle değiştirmeyi düşünüyorum şimdilik. Teşekkür ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri