Çözüldü Bu parçalar uyumlu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Bu sistem uyumlu mu parçaları bide bu sisteme kaç w yeter ve psu önerir misiniz max 900 tl bütçem var

KS

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
2 tane alcam hocam
Parçalar uyumlu ama sizin tam bütçeniz ne kadar ? Eğer biraz daha artıyorsa şu sistemi öneririm , çok daha iyidir.

KS

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Parçalar uyumlu ama sizin tam bütçeniz ne kadar ? Eğer biraz daha artıyorsa şu sistemi öneririm , çok daha iyidir.

Bu sistem 12.812 tutuyor benimde 13k bütçem var ekipmanlar içinse 3.5k bütçem var

By_raskolnikow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Bu sistem uyumlu mu parçaları bide bu sisteme kaç w yeter ve psu önerir misiniz max 900 tl bütçem var
Hocam ssd değişecek bu olmaz da forumdada sanırım konu acmistiniz orda link attım

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani Gamebooster pek önerilmeyen bir marka. Yine de sizin tercihiniz ama ben olsaydım almamaya çalışırdım.

KS

Ahmet Mete

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Yani Gamebooster pek önerilmeyen bir marka. Yine de sizin tercihiniz ama ben olsaydım almamaya çalışırdım.
Yani hocam bende biliyorumda bütçem biraz dar o yüzden mecburum ama belki ileride yükseltebilirim bazı parçaları

caen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Böyle parçaları PCPartPicker.com a girip yaparsanız çok rahatlarsınız. Site senin için uyanları filtreliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri