45.000-60.000 TL Bu PC Alınır Mı?

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
AMD Ryzen 5 7500F
Ekran Kartı
RTX 9060XT 16GB
PC'yi Vatan Bilgisayar'dan alıcağım. Bütçem 45k civarlarında. Sistem parçaları şunlar:
İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F
Anakart: Asus Prime B650M-R
RAM: XPG 16GB (1x16) Lancer Blade Siyah DDR5 6000Mhz CL34 (Bundan 2 adet alıcağım.)
SSD: Kioxia Exceria Plus G3 Gen4 1TB
Ekran Kartı: Sapphire Radeon RX 9060XT 16GB Pure
Kasa ve Güç Kaynağı: MSI MAG Forge 120A B65 650W 80+ Bronze (Güç Kaynağı kasayla birlikte geliyor.)
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 Black
Şimdi merak ettiklerim şunlar.
RAM'ler EXPO desteklimi?
PC Güzel mi? kronik vs. sorunlar varmı?
Ve Vatan Bilgisayar'dan toplamam sizce iyi olmuşmu?
Vatan'dan toplamamın sebebi taksit seçeneğinden kaynaklı. Bu yani başka birşey yok.
Şimdiden zaman ayırdığınız için teşekkürler. :)

KS

YEET

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
DOSTUM BU DEDIIGN TAKSAIT ORANLARI VATANDA BILE YOK
hayır zaten biliom. vade farkı ile 1800tl falan. en ucuz vade farkı vatanda diye biliyom 12 taksit için. 3 taksit te vatanda vade farkı yok. gaming gen tr gibi siteler bu vade farkı 8-9k falan. ondan bütçe çok geçiyo.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
hayır zaten biliom. vade farkı ile 1800tl falan. en ucuz vade farkı vatanda diye biliyom 12 taksit için. 3 taksit te vatanda vade farkı yok. gaming gen tr gibi siteler bu vade farkı 8-9k falan. ondan bütçe çok geçiyo.
dostum zaten fark ettınmı nbılmıyorum onerdıgım sıstem parcaları cogu vatan dan dıgerlerıde bol taksıtlı yer ler zaten
işlemciyi idefix uzerınden alırsan oesın 10taksıt var . önerdıgım anakart 16 fazlı gercekten ust duzey bır anakart. onun dısında 6 talsıtle de alabılıyorsun

wexeng

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
dostum zaten fark ettınmı nbılmıyorum onerdıgım sıstem parcaları cogu vatan dan dıgerlerıde bol taksıtlı yer ler zaten
işlemciyi idefix uzerınden alırsan oesın 10taksıt var . önerdıgım anakart 16 fazlı gercekten ust duzey bır anakart. onun dısında 6 talsıtle de alabılıyorsun
Adam haklı bende baktım gayet güzel bir sistem. Sadece sanki anakart işlemci için fazla. Ama bu bileşenlerin toplamı harbi 40k ediyorsa gayet fiyat performans. Tebrik ederim valla.

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
482
Adam haklı bende baktım gayet güzel bir sistem. Sadece sanki anakart işlemci için fazla. Ama bu bileşenlerin toplamı harbi 40k ediyorsa gayet fiyat performans. Tebrik ederim valla.
eyv tesekkur ederım kasayı fazeon alırsak 1k daha butceyı assagı cekebılıyoruz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri