45.000-60.000 TL Bu PC Nasıl Sizce

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
SSD 2tb istiyorsan onu yapabilirsin işte ram olarak 6400mhzc32 ares stoğu varsı onu seçebilirsin. Evet o monitör VA panel.
ssd 2tb da ile az önce gereksiz dediğin arasında ki fark ne ve ram olanın benim seçtiklerimi değiştir demiştinya neden öyle dedin daha mı az performans sağlıyorlar acaba merak ettim

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
ssd 2tb da ile az önce gereksiz dediğin arasında ki fark ne ve ram olanın benim seçtiklerimi değiştir demiştinya neden öyle dedin daha mı az performans sağlıyorlar acaba merak ettim
Gereksiz ssd dediğim pahalı 1TB bir ssd. Daha ucuza 2TB alabilyorsun arada okuma yazma farkı var mantıklı kalmıyor. Benim seç dediklerimde AMD expo var AMD işlemcilerde tek tıkla expo açıyorsun ramler daha iyi çalışıyor.

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Gereksiz ssd dediğim pahalı 1TB bir ssd. Daha ucuza 2TB alabilyorsun arada okuma yazma farkı var mantıklı kalmıyor. Benim seç dediklerimde AMD expo var AMD işlemcilerde tek tıkla expo açıyorsun ramler daha iyi çalışıyor.
reis bende yeni yeni öğreniyorum şu bilgisayarı bi alamadık ya ahahahha

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
reis ben yarın bilgisayarı almaya gidiyorum bu anakart gelmedi hala yani şuankini alsam birşey olur mu çok u gereksiz para harcamış olurum

ve fiyatı sürekli artıyor zaten

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
reis ben yarın bilgisayarı almaya gidiyorum bu anakart gelmedi hala yani şuankini alsam birşey olur mu çok u gereksiz para harcamış olurum

ve fiyatı sürekli artıyor zaten
Çok gereksiz olmaz anakartın baya üst bir şey olur. Ama o daha ucuz olanda işini görücek ama stok gelmedi bir türlü. Yarın gelir belki gelmezse yapacak bir şey yok. Hangi özelleştirmeleri yaparak alacaksın ? Monitör olarak başka bir modele zorlayabiliriz belki pc den biraz kısıp.

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Çok gereksiz olmaz anakartın baya üst bir şey olur. Ama o daha ucuz olanda işini görücek ama stok gelmedi bir türlü. Yarın gelir belki gelmezse yapacak bir şey yok. Hangi özelleştirmeleri yaparak alacaksın ? Monitör olarak başka bir modele zorlayabiliriz belki pc den biraz kısıp.
senin attığının aynısını alıcam reis

65k tutuyor

sadece anakart üst model oldu

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

Reis bunu alıyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20240227_154244.jpg
    IMG_20240227_154244.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 18
KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Reis mağazanın önündeyim monitor takıntım o kadar yok kasam iyi olsun yeter bana

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Reis mağazanın önündeyim monitor takıntım o kadar yok kasam iyi olsun yeter bana
Tamam o zaman o şekilde alabilirsin. Ama anakartın fiyatı pahalı olduğu için biraz f/p den kaçıyor. Adamlara asusun x670 modeli stoğa ne zaman gelir falan diye sorabilirsin. Veya ön sipariş yapıyorlarsa asus anakart alıp fiyatı uyguna çekebilirsin.

adoxxl

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Hazır bir sistem alınabilir bence o işlemciyi soğutmak o soğutucuyla kolay olmaz gibi

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Bu arada soğutucun beyaz renk, eğer güzel durmaz diyorsan yaklaşık 200tl farkla coolermaster olana geçebilirsin

KS

dogu66

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Tamam o zaman o şekilde alabilirsin. Ama anakartın fiyatı pahalı olduğu için biraz f/p den kaçıyor. Adamlara asusun x670 modeli stoğa ne zaman gelir falan diye sorabilirsin. Veya ön sipariş yapıyorlarsa asus anakart alıp fiyatı uyguna çekebilirsin.
Reis sordum adamlar tedarikçi ne zaman getirirse dedi zaten aldım birşey olmaz anakartımızda biraz iyi olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri