- Tepki
- 36
Merhaba Idle Master'da kart kasmaya başlayacağım ve oyun arıyorum. https://steamcommunity.com/id/arkeomalibu profilde Idle Master'da en çok kazandıracak oyun hangisidir?
Steam cüzdanımdaki bakiye sıfırlanmış. Sıfırlanmasaydı alırdım. Zup aldım ama 1 lira zarar ettim. Bundan kar eder miyim bilmiyorumForum konularına aykırı olur mu bilmiyorum ama hentai puzzle oyunlarından baya kart düşüyor.
Ben de tüm zup serilerini hentai puzzle olanları aldım telefondan açıyorum aslında hep kâr ettiriyor.Steam cüzdanımdaki bakiye sıfırlanmış. Sıfırlanmasaydı alırdım. Zup aldım ama 1 lira zarar ettim. Bundan kar eder miyim bilmiyorum
Telefondan nasıl açılıyorBen de tüm zup serilerini hentai puzzle olanları aldım telefondan açıyorum aslında hep kâr ettiriyor.
Play store üzerinde İdle master uygulaması var.Telefondan nasıl açılıyor
Apple storede yokmuPlay store üzerinde İdle master uygulaması var.
iPhone kullanan etrafımda hiç tanıdığım yok ki denk gelmedim. Araştırmadım da. Siz bakıp öğrenebilirsiniz ama bence yoktur.Apple storede yokmu
YokmuşiPhone kullanan etrafımda hiç tanıdığım yok ki denk gelmedim. Araştırmadım da. Siz bakıp öğrenebilirsiniz ama bence yoktur.